, ,

Labcon Eclipse UNO Refill
ZAP Aerosol m/filter

Det smarte refill system fra Labcon er simpelt, hurtigt, miljøvenligt og kræver minimal opbevaringsplads. Pipettespidserne er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.
Se yderligere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se video om Labcon Eclipse Refill System!
Klik og se fordele samt kompatible pipettebrands!
Klik og se kompatibilitetsoversigt!

 

Labcon Eclipse UNO Refill ZAP Aerosol m/filter gør det nemt at genopfylde tomme racks med pipettespidser. Eclipse serien fra Labcon er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Det smarte refill system er simpelt, hurtigt og i særdeleshed miljøvenligt, og så kræver det minimal opbevaringsplads.
Med Labcons refill system opnås besparelser på flere områder. Omkostninger til forsendelse reduceres markant samtidig med at genopfyldningssystemet fra Labcon også reducere forbruget af plast, da hver rack kan genbruges igen og igen.

Labcon ZAP Aerosol pipettespidser

Labcon ZAP Aerosol pipettespidser m/filter er universale pipettespidser af højeste kvalitet, der passer til de mest populære pipetter. Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskehåndteringsapplikationer.

ZAP Aerosol pipettespidser har en højere standard end almindelige pipettespidser med filter. Aerosol pipettespidser giver fuldstændig beskyttelse mod overførsel af prøver, der inkluderer et patenteret filter, der er lavet af polyethylen med høj molekylvægt. Filtrene gør det muligt for pipetten at suge ved at udlufte gennem en tæt svampelignende transportvej. Porerne i denne vej har en gennemsnitlig størrelse på 10 µm, så selv radionukleotider fanges, inden de når selve pipetten.

Pipettespidser er fremstillet af 100 % ren, virgin polypropylen af ​​medicinsk kvalitet. Der er med andre ord ikke genbrugsplastik i Labcon spidser. Inden produktion testes harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig RNase, DNase, Adenosine Tri-phosphat og Endotoxin (pyrogen) kontaminering.

Alle Labcons pipettespidser er testet for metalforurening. Certifikater kan fås på hvert partinummer for alle pipettespidser.

Genopfyldelige racks kan autoklaveres

Alle ZAP™ pipettespidser racks er pakket i varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er lavet af polypropylen og kan autoklaveres gentagne gange. De har robuste låsehængsler, der ikke adskiller sig, som det ofte ses ved lavere kvaliteter, og en speciel snaplås designet, så den ikke river hul i handsker.

Specifikationer for Labcon Eclipse UNO Refill ZAP Aerosol m/filter

 • Produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
 • Universale med filter.
 • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
 • Med patenteret endotoksinfrit filter, der er indsat via robot.
 • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
 • Certificeret fri for pyrogen, ATP, tungmetaller og protease.
 • Autoklaverbare og genopfyldelige racks.
 • CE-mærket.
 • Sterile i henhold til Sterility Assurance Level (SAL) 10-6.
 • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på grøn produktion.

Spar plast med miljøvenlige pipettespidser

 • Fremstillet med 61 % vedvarende energi.
 • Fremstillet af plast, der kan genbruges.
 • Pakket i 100 % genanvendeligt materiale.
 • Print af plantebaseret blæk.
 • Refill spidser minimere forbruget af plast.

Klik for yderligere information samt hvilke pipettebrands pipetterne er kompatible med!

Klik og se video om Labcon Eclipse Refill System!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon Eclipse UNO Refill ZAP Aerosol pipettespidser er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Pipettespidserne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Labcon Eclipse Refill Sys.

10 µL XL, steril, 10 x 96 stk., 100-1.000 µL, steril, 8 x 96 stk., 200 µL, steril, 10 x 96 stk.

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.