Labcon MetalFree® centrifugerør

Labcon MetalFree® centrifugerør er certificeret fri for metaller og er derfor ideelle til opbevaring og analyseopgaver, der kræver ekstremt lave niveauer af de mest almindelige metaller. Centrifugerøret er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.
Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Labcon MetalFree® centrifugerør er certificeret fri for metaller og kan centrifugeres (RCF) helt op til 17.000 x G. Centrifugerørene er ideelle til opbevaring og analyseopgaver, der kræver ekstremt lave niveauer af de mest almindelige metaller. Rørene produceres ved en helt speciel patenteret proces, der næsten eliminerer alle metaller.

Labcon MetalFree® centrifugerør fri for metaller

De metalfri centrifugerør er certificeret fri for metaller til 1 del pr. milliard (1ppb). De er dermed langt renere end de fleste andre metalfri centrifugerør, der er certificeret fri for metaller til 1 del pr. million (1 ppm). De unikke metalfri centrifugerør fra Labcon er udviklet i eget laboratorium ved hjælp af et ICP-system, der gør rørene fri for mere end 20 almindelige spormetaller til et detektionsniveau på 1 del pr. milliard.
Labcon MetalFree® centrifugerør er ikke kun fri for ultra lave niveauer af spormetaller. Rørene er også lottestet og certificeret uden påviselig nuklease-, endotoksin- og ATP-forurening.

De metalfri centrifugerør har sorte letlæselige gradueringer og omvendt læsningsskala. Rørene har let mærkning, da de har et stort hvidt skrivefelt med patenteret overflade mod udtværing. Rørene har lægkagesikkert låg i transparent, der er fremstillet af polyethylen. Centrifugerørene er sterile, autoklaverbare, certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA samt pyrogen, og de kan nedfryses til -80° C.

Låg med mange fordele

Rørene har et fladt låg, der også giver mulighed for let mærkning. Låget er transparent og fremstillet af polyethylen. Låget lukkes let ved at dreje det ¾ omgang, hvor centrifugerøret vil være fordampningstæt. Skrues låget yderligere ¼ omgang på, så vil centrifugerøret være 100 % tæt og lækagesikker.
Det enkle og strømlinede design gør det muligt at skrue låget af eller på centrifugerøret (fordampningstæt) ved blot at dreje ¾ omgang. Det vil sige, at låget kan skrues på i én bevægelse, og dermed belaster brugeren sit håndled væsentlig mindre, end hvis låget skal vrides to gange. Det hjælper til at undgå belastningsskader på lang sigt.

Labcon MetalFree centrifugerør er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor rørene er testet til brug for de fleste basic centrifugeringsopgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør centrifugerørene ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

Specifikationer for Labcon MetalFree® centrifugerør

 • Certificeret fri for metaller.
 • Centrifugering (RCF) til 17.000 x G.
 • Konisk bund.
 • Med stort skrivefelt med patenteret overflade mod udtværing.
 • Let læselige farveprintede gradueringer.
 • Omvendt læsningsskala.
 • Lækagesikkert låg.
 • Påsatte låg med flad top giver mulighed for mærkning.
 • Rør fremstillet af polypropylen i 100 % medicinsk kvalitet. Ingen brug af genbrugsplast!
 • Låg fremstillet af polyethylen.
 • 15 ml rør måler 17 mm Ø x 118 mm.
 • 50 ml rør måler 29 mm Ø x 115 mm.
 • Certificeret sterile.
 • Autoklaverbare ved 122° C.
 • Kan nedfryses til -80° C.
 • Certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA og pyrogen.
 • ACT Miljømærket.
 • FDA-godkendt til kontakt med fødevarer.
 • Fremstillet i USA.

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon Metalfree centrifugerør er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Centrifugerørene produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Centrifugerør MetalFree

,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre