Labcon UVSafe®
Centrifugerør

Labcon UVSafe® centrifugerør er ideelle til at afskærme lysfølsomme prøver. Rørene er laboratorietestet og certificeret til at blokere UVA, UVB og UVC-lys, men er designet så synligt lys passere, så det stadig er muligt at se prøven og dermed volumen i røret. Rørene er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon UVSafe® centrifugerør i amber til lysfølsomme prøver designet til at blokere ultraviolet lys 100 %. UVSafe centrifugerør er ideelle ti at afskærme lysfølsomme prøver, og de er meget lettere at bruge i stedet for at pakke centrifugerøret ind i folie. Dermed spares både tid og folie. Rørene er laboratorietester og certificeret til at blokere UVA, UVB og UVC-lys, men er designet så synligt lys passere, så det stadig er muligt at se prøven og dermed volumen i røret. Centrifugerørene i racks er pakket i patenterede fiberstaiver, der kan genbruges.

UVSafe® centrifugerør med konisk bund kan centrifugeres (RCF) op til 12.500 x G. De har sorte letlæselige gradueringer og omvendt læsningsskala. Rørene har god mulighed for mærkning, da de har et stort hvidt skrivefelt med patenteret overflade mod udtværing. Centrifugerørende fra Labcon er fremstillet polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks af høj kvalitet. Centrifugerørene er sterile, autoklaverbare med påsatte låg, certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA samt pyrogen, og de kan nedfryses til -80° C.

Rørene har påsatte låg i grøn, der er fremstillet af polyethylen. Lågene har sikker forsegling og er ideelle til længere tids opbevaring. Lågene er autoklaverbare, når de er påsat røret.

Labcon UVSafe® centrifugerør er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor rørene er testet til brug for de fleste basic centrifugeringsopgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør centrifugerørene ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

UVSafe® er designet og produceret med bæredygtighed for øje.

Specifikationer for Labcon UVSafe® centrifugerør

 • Blokere UVA, UVB og UVC-lys 100 %.
 • Centrifugering (RCF) til 12.500 x G.
 • Konisk bund.
 • Med stort skrivefelt patenteret overflade mod udtværing.
 • Let læselige farveprintede gradueringer.
 • Omvendt læsningsskala.
 • Rør fremstillet af polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks.
 • Låg fremstillet af polyethylen.
 • 15 ml måler 17 mm Ø x 118 mm.
 • 50 ml måler 29 mm Ø x 115 mm.
 • Certificeret steril.
 • Autoklaverbare.
 • Kan nedfryses til -80° C.
 • Certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA og pyrogen.
 • ACT Miljømærket.
 • Fremstillet i USA.

Et miljøvenligt produkt

Labcon’s centrifugerør er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Centrifugerør UVSafe

, , ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre