Labcon ViewPoint® centrifugerør

Labcon ViewPoint® centrifugerør giver let et overblik over realtemperaturen på prøverne i centrifugerørene. Temperaturen kan visuelt ses på ViewPoint centrifugerørene ved hjælp af forskellige farver. Rørene er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret. Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Klik og se video med Labcon ViewPoint™ centrifugerør

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Labcon ViewPoint® centrifugerør giver let et overblik over realtemperaturen på prøverne i centrifugerørene, når der arbejdes med prøverne i laboratoriet, eller når prøverne overføres til opbevaring. Temperaturen kan visuelt ses på ViewPoint centrifugerørene ved hjælp af forskellige farver. Rørenes farve skifter fra transparent til lyseblå ved en temperatur på 4° C, og farven på røret skifter igen til mørkeblå, når temperaturen på indholdet i røret er 0° C og der under.

Den synlige temperatur på prøverne hjælper til at holde bedre kontrol under arbejdet, og den kan være med til at forbedre behandlingstiderne.

Labcon ViewPoint® centrifugerør har mange fordele

De temperaturvisende centrifugerør med konisk bund kan centrifugeres (RCF) op til 12.500 x G. De har sorte letlæselige gradueringer og omvendt skala. Rørene har god mulighed for mærkning, da de har et stort hvidt skrivefelt med patenteret overflade mod udtværing. Centrifugerørende fra Labcon er fremstillet polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks af høj kvalitet. Centrifugerørene er sterile, autoklaverbare, certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA samt pyrogen, og de kan nedfryses til -80° C.

Rørene har et fladt låg, der også giver mulighed for let mærkning. Låget er grønt og fremstillet af polyethylen. Låget lukkes let ved at dreje det ¾ omgang, hvor centrifugerøret vil være fordampningstæt. Skrues låget yderligere ¼ omgang på, så vil centrifugerøret være 100 % tæt og lækagesikker.

Det enkle og strømlinede design gør det muligt at skrue låget af eller på centrifugerøret (fordampningstæt) ved blot at dreje ¾ omgang. Det vil sige, at låget kan skrues på i én bevægelse, og dermed belaster brugeren sit håndled væsentlig mindre, end hvis låget skal vrides to gange. Det hjælper til at undgå belastningsskader på lang sigt.

Rørene er Sperm Motility Assay (SMA) og  Mouse Embryo Assay (MEA) valideret, hvilket gør dem sikre til brug for cellekultur.

Udviklet på eget laboratorium

Labcon ViewPoint centrifugerør er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor rørene er testet til brug for de fleste almindelige centrifugeringsopgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør centrifugerørene ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

Specifikationer for Labcon ViewPoint® centrifugerør

 • Synlig realtids temperaturvisning ved hjælp af farver.
 • Centrifugering (RCF) til 12.500 x G.
 • Konisk bund.
 • Med stort skrivefelt patenteret overflade mod udtværing.
 • Let læselige farveprintede gradueringer.
 • Omvendt skala.
 • Låg med gummimembran – 100 % lækagesikker.
 • Påsatte låg med flad top, der kan mærkes.
 • Rør fremstillet af polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks.
 • Låg fremstillet af polyethylen.
 • 15 ml rør måler 17 mm Ø x 118 mm.
 • 50 ml rør måler 29 mm Ø x 115 mm.
 • Certificeret steril.
 • Autoklaverbare.
 • Kan nedfryses til -80° C.
 • Certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA og pyrogen.
 • ACT Miljømærket.
 • Fremstillet i USA.

Klik og se video med Labcon ViewPoint™ centrifugerør

Et miljøvenligt produkt

Labcon’s centrifugerør er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Centrifugerør ViewPoint

,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside