Labcon ProtectR®
centrifugerør

Labcon ProtectR® centrifugerør er ideelle til transport af prøver uden at der opstår forsuring af prøverne. Rørene er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.
Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Klik og se video om Labcon ProtectR® centrifugerør

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Labcon ProtectR® centrifugerør er ideelle til transport af prøver uden at der opstår forsuring af prøverne. Prøver af proteiner, andre biologiske molekyler og cellekulturer der sendes på almindelig vis og opbevares på tøris udsættes for stor risiko for forsuring med op til 2,5 pH-enheder. Grunden er at i standardcentrifugerør sker det ofte, at CO2-dampen fra tørisen trænger ind i røret, hvilket kan forårsage et markant fald i prøvens pH-værdi.

Selv under kortvarig opbevaring kan prøver blive forsuret. Forsuringen kan påvirke integriteten og reproducerbarheden af prøver og kan resultere i et tab af proteinaktivitet. Labcon ProtectR® centrifugerør lukker helt tæt og forhindrer CO₂-forsuring ved opbevaring eller forsendelse af prøver på tøris.

Centrifugerørene til transport har konisk bund og kan centrifugeres (RCF) op til 12.500 x G. De har sorte letlæselige gradueringer og omvendt læsningsskala. Rørene har god mulighed for mærkning, da de har et stort hvidt skrivefelt med patenteret overflade mod udtværing. Centrifugerørende fra Labcon er fremstillet polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks af høj kvalitet. Rørene har påsatte lægkagesikre låg i grøn, der er fremstillet af polyethylen. Centrifugerørene er sterile, autoklaverbare, certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA samt pyrogen, og de kan nedfryses til -80° C.

 IATA 95 kPa-certificeret

De fleste internationale luftfartsselskaber kræver nu overholdelse af IATA-standarderne for alle forsendelser af biologiske stoffer. IATA 95 kPa-certificering sikrer, at beholderne er lækagesikre under forskellige trykforhold som fx ved lufttransport. Denne certificering kræver, at beholderen skal være i stand til at modstå et internt tryk, der producerer en trykforskel på ikke mindre end 95 kPa (0,95 bar eller 13,8 psi) uden at lække. Labcon ProtectR® transport-centrifugerør er IATA 95 kPa-certificeret.

Labcon ProtectR® transport-centrifugerør er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor rørene er testet til brug for de fleste basic centrifugeringsopgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør centrifugerørene ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

Specifikationer for Labcon ProtectR® transport-centrifugerør

 • Certificeret til at forhindre forsuring fra forsendelse eller opbevaring af tøris.
 • Centrifugering (RCF) til 12.500 x G.
 • Konisk bund.
 • Med stort skrivefelt patenteret overflade mod udtværing.
 • Let læselige farveprintede gradueringer.
 • Omvendt læsningsskala.
 • Låg med gummimembran – 100 % lækagesikker.
 • Påsatte grønne låg med flad top giver mulighed for mærkning.
 • Rør fremstillet af polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks.
 • Låg fremstillet af polyethylen.
 • 15 ml rør måler 17 mm Ø x 118 mm.
 • 50 ml rør måler 29 mm Ø x 115 mm.
 • Certificeret steril.
 • Autoklaverbare
 • Kan nedfryses til -80° C.
 • Certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA og pyrogen.
 • IATA 95kPa-certificeret
 • ACT Miljømærket.
 • Fremstillet i USA.

Klik og se video om Labcon ProtectR® centrifugerør

Et miljøvenligt produkt

Labcon’s centrifugerør er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Centrifugerør ProtectR®

,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre