Labcon SuperClear® centrifugerør

Labcon SuperClear® centrifugerør i 15 ml kan centrifugeres helt op til 17.000 x G og centrifugerør i 50 ml kan centrifugeres helt op til 20.000 x G. Centrifugerøret er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.
Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Klik og se video om Labcon SuperClear®

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Labcon SuperClear® centrifugerør er koniske centrifugerør i meget høj kvalitet, der tåler meget høj centrifugering. SuperClear® centrifugerør i 15 ml kan centrifugeres helt op til 17.000 x G og centrifugerør i 50 ml kan centrifugeres helt op til 20.000 x G, hvilket er væsentlig højere end centrifugerør fra de fleste kendte brands. Alle rør er testet med en meget højere g-kraft end de 17.000 x G og 20.000 G for at sikre en meget høj sikkerhed i laboratoriet. Låget har en gummimembran, der ligeledes sikrer, at rørene er 100 % lækagesikre.

Rørene har påsatte fladt låg, der også giver mulighed for let mærkning. Låget lukkes let ved at dreje det ¾ omgang, hvor centrifugerøret vil være fordampningstæt. Skrues låget yderligere ¼ omgang på, så vil centrifugerøret være 100 % tæt og lækagesikker.
Det enkle og strømlinede design gør det muligt at skrue låget af eller på centrifugerøret (fordampningstæt) ved blot at dreje ¾ omgang. Det vil sige, at låget kan skrues på i én bevægelse, og dermed belaster brugeren sit håndled væsentlig mindre, end hvis låget skal vrides to gange. Det hjælper til at undgå belastningsskader på lang sigt.

Centrifugerørende fra Labcon er fremstillet polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks af høj kvalitet. Centrifugerørene har letlæselige gradueringer i tre farver og let mærkning, da de har et stort skrivefelt, der ikke skjuler indholdet i røret, og som er patenteret mod udtværing.

Labcon SuperClear® centrifugerør er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor rørene er testet til brug for de fleste basic centrifugeringsopgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør centrifugerørene ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

Specifikationer for Labcon SuperClear® centrifugerør

 • Centrifugering 15 ml rør op til 17.000 x G.
 • Centrifugering 50 ml rør op til 20.000 x G.
 • Konisk bund.
 • Stort skrivefelt med patenteret overflade mod udtværing.
 • Let læselige printede gradueringer i tre farver.
 • Omvendt læsningsskala.
 • Låg med gummimembran – 100 % lækagesikker.
 • Påsatte låg med flad top giver mulighed for mærkning.
 • Rør fremstillet af polystyren af ikke-cytotoksisk medicinsk harpiks.
 • Låg fremstillet af polyethylen.
 • 15 ml rør måler 17 mm Ø x 118 mm.
 • 50 ml rør måler 29 mm Ø x 115 mm.
 • Certificeret sterile.
 • Autoklaverbare ved 122° C.
 • Kan nedfryses til -80° C.
 • Fryselinje markerer maks. påfyldning ved ned frysning.
 • Certificeret fri for ATP, RNase, DNase, DNA/RNA og pyrogen.
 • ACT Miljømærket.
 • Fremstillet i USA.

Klik og se video om Labcon SuperClear®

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon Metalfree centrifugerør er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Centrifugerørene produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Centrifugerør SuperClear

,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre