Stålracks til skabsfryser

Stålracks til skabsfryser er en god og sikker måde at opbevare cryobokse på under frysning. Stålracksne passer ned i alle typer kummefrysere.

Stativerne leveres med en låsestang, der fastgør cryoboksene, så de står fast og sikkert, når stativet tages ud eller sættes ind i skabsfryseren. Alle racks er fremstillet af rustfri stål og leveres uden cryobokse.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Stålracks til skabsfryser er en god og sikker måde at opbevare cryobokse på under frysning. Stålracksne fås i seks forskellige højder, og de passer ned i alle typer kummefrysere. Stativerne leveres med en låsestang, der fastgør cryoboksene, så de står fast og sikkert, når stativet tages ud eller sættes ind i skabsfryseren. Alle racks er fremstillet af rustfri stål og leveres uden cryobokse.

Racksne Comfort racks er et eksklusivt reolsystem til skabsfrysere. Disse stativer sikrer en mere ergonomisk arbejdsproces, når der arbejdes med diverse prøver. I Comfort racks placeres cryoboksene i skuffer. Dette øger fleksibiliteten og reducerer vægten sammenlignet med de almindelige racks.

For at finde det rette rack til skabsfryseren, skal du måle den indvendige højde og dybde af din fryser og vælge rack ud fra det.

Specifikationer for stålracks til skabsfryser

  • Fremstillet i rustfri stål.
  • Med låsestang, der holder cryoboksene fast.
  • Passer til alle typer skabsfrysere.
  • Comfort racks giver en ergonomisk arbejdsproces.
  • Kan leveres i seks forskellige højder.
  • Kan fremstilles i specialmål.

 

Stålracks til skabsfryser

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.