Cryobeskyttelseskit

Cryobeskyttelseskit udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.
Beskyttelseskittet består af cryohandsker, cryoforklæde, cryoovertrækssko og cryoansigtsskjold.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Cryobeskyttelseskit udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Cryobeskyttelseskittet er ideelt til sikker håndtering af tøris (-79° C), til prøvehåndtering (-86° til -152° C) og håndtering af ultrakolde prøver, der opbevares i flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.

Beskyttelseskittet består af cryohandsker, cryoforklæde, cryoovertrækssko og cryoansigtsskjold, som leveres i en praktisk kuffert. Sættet har en meget høj evne til at beskytte brugeren ved kontakt med kulde i lang tid. Alle enkeltdelene er fremstillet af materialer, der er modstandsdygtige over for både lave og høje temperaturer, som delene kan udsættes for, dermed vil det ikke blive beskadiget.

Cryobeskyttelseskit med fire dele i praktisk kuffert

Beskyttelseshandskerne fra Cryokit til håndtering af ekstremt kolde genstande er vandtætte og fremstillet af et specielt overtrukket blåt stof med nylon syninger. Indvendig er handskerne isoleret med fleece i polyester (240 gr/m2) og Porelle® polyolefin film. Porelle-membranen sikrer, at handskerne er vandtætte og hjælper til at holde brugerens hånd tør. Handskerne er 38 cm lange for også at beskytte armen.

BEMÆRK, handskerne er ikke beregnet til nedsænkning i flydende nitrogen eller andre former for flydende kvælstof.

Beskyttelsesforklædet fra Cryokit er vandtæt og fremstillet af et specielt stof dækket af meget modstandsdygtigt kompositmateriale. Forklædet har justerbare spænder både ved halsen og i taljen for at sikre en god pasform. Stropper om talje og hals er fremstillet i polyester og lukkes let ved hjælp af en klipspænder.

Beskyttelsesskoene fra Cryokit er vandtætte og fremstillet af et specielt stof dækket af meget modstandsdygtigt kompositmateriale. Overtræksskoene fastgøres med velcro og har justerbare klikspænder for at sikre en god tilpasning. Skoene er one size.

Ansigtsskærmen har en meget høj evne til at beskytte brugeren mod stænk fra flydende kvælstof eller flydende nitrogen. Ansigtsvisiret består af en ergonomisk halvskal, der er fremstillet af et allergivenligt kompositmateriale. Hovedremmen er justerbar, og den er let at indstille i forskellige størrelser, så den får en god pasform for brugeren. Ligeledes er ansigtsskjoldet udstyret med et justerbart anti-svedbånd, der giver en bedre komfort.

Selve skærmen er fremstillet i polycarbonat i optisk klasse 1. Ansigtsvisiret kan bruges med almindelige briller og kan let vippes op i en 90° vinkel, hvilket giver en bedre arbejdskomfort. Skærmstørrelsen måler 395 x 240 x 2 mm. Selve visiret er udskifteligt.

Cryobeskyttelseskit fra Cryokit er et specialiseret sortiment af handsker, forklæde, visir og overtrækssko til beskyttelse af operatører i nærvær af eller i direkte kontakt med flydende nitrogen eller andre kryogene gasser. Alle produkter er testet for at sikre optimal styrke og holdbarhed, og de lever op til de strengeste krav.

 

Cryobeskyttelseskit

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre