Cryoforklæde

Cryoforklæder er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Cryoforklæde er udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Forklædet beskytter brugeren mod stænk ved håndtering af tøris (-79° C), prøver der opbevares i flydende kvælstof (-86° til -152° C) og håndtering af ultrakolde prøver, der opbevares i flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.

Forklædet har en meget høj evne til at beskytte brugeren mod stænk fra kryogene gasser. Cryoforklædet er fremstillet af materialer, der sikrer mod flydende kvælstof. Materialet er modstandsdygtigt over for både lave og høje temperaturer, som forklædet kan udsættes for, dermed vil forklædet ikke blive beskadiget.

Beskyttelsesforklædet fra Cryokit er vandtæt og fremstillet af et specielt stof dækket af meget modstandsdygtigt kompositmateriale. Forklædet har justerbare spænder både ved halsen og i taljen for at sikre en god pasform. Stropper om talje og hals er fremstillet i polyester og lukkes let ved hjælp af en klipspænder.

Cryoforklædet er i meget høj kvalitet og lever op til de strenge regler om sikkerhed. Det har gennemgået strenge test for at sikre optimal styrke og holdbarhed.

Specifikationer for cryoforklæde

  • Til arbejde i ekstremt kolde miljøer.
  • Høj evne til at beskytte mod stænk fra flydende kvælstof.
  • God pasform og fleksibel i brug.
  • Til arbejde i temperaturområder fra -200° til +150 ° C.
  • Modstandsdygtig, vandtæt og slidstærk.
  • Med justerbare spænder ved både hals og talje.
  • Fås i 4 størrelser.

Produkter fra Cryokit er et specialiseret sortiment af handsker, forklæde, visir og overtrækssko til beskyttelse af operatører i nærvær af eller i direkte kontakt med flydende nitrogen eller andre kryogene gasser. Alle produkter er testet for at sikre optimal styrke og holdbarhed, og de lever op til de strengeste krav.

 

Cryoforklæde

, , ,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside