Cryobeskyttelse

Cryobeskyttelse er en serie udviklet til at beskytte brugeren ved arbejde i ekstremt kolde miljøer eller ved håndtering af ultrakolde genstande og flydende nitrogen. Vores cryobeskyttelse er ideelt til sikker håndtering af tøris (-79° C), til prøvehåndtering (-86° til -152° C) og håndtering af ultrakolde prøver, der opbevares i flydende nitrogen. Kan bruges i temperaturer fra -200° til +150° C.

Beskyttelsessortimentet består af cryohandsker, cryoforklæde, cryoovertrækssko og cryoansigtsskjold, som kan købes enkeltvis eller leveres i en praktisk kuffert. Det har en meget høj evne til at beskytte brugeren ved kontakt med kulde i lang tid. Alle enkeltdelene er fremstillet af materialer, der er modstandsdygtige over for både lave og høje temperaturer, som delene kan udsættes for, dermed vil det ikke blive beskadiget.

Cryobeskyttelse som enkeltdele

Beskyttelseshandskerne fra Cryokit til håndtering af ekstremt kolde genstande er vandtætte og fremstillet af et specielt overtrukket blåt stof med nylon syninger. Indvendig er handskerne isoleret med fleece i polyester (240 gr/m2) og Porelle® polyolefin film. Porelle-membranen sikrer, at handskerne er vandtætte og hjælper til at holde brugerens hånd tør. Handskerne er 38 cm lange for også at beskytte armen.

BEMÆRK, handskerne er ikke beregnet til nedsænkning i flydende nitrogen eller andre former for flydende kvælstof.

Beskyttelsesforklædet fra Cryokit er vandtæt og fremstillet af et specielt stof dækket af meget modstandsdygtigt kompositmateriale. Forklædet har justerbare spænder både ved halsen og i taljen for at sikre en god pasform. Stropper om talje og hals er fremstillet i polyester og lukkes let ved hjælp af en klipspænder.

Beskyttelsesskoene fra Cryokit er vandtætte og fremstillet af et specielt stof dækket af meget modstandsdygtigt kompositmateriale. Overtræksskoene fastgøres med velcro og har justerbare klikspænder for at sikre en god tilpasning. Skoene er one size.

Ansigtsskærmen har en meget høj evne til at beskytte brugeren mod stænk fra flydende kvælstof eller flydende nitrogen. Ansigtsvisiret består af en ergonomisk halvskal, der er fremstillet af et allergivenligt kompositmateriale. Hovedremmen er justerbar, og den er let at indstille i forskellige størrelser, så den får en god pasform for brugeren. Ligeledes er ansigtsskjoldet udstyret med et justerbart anti-svedbånd, der giver en bedre komfort.

Viser alle 5 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.