,

Cardboardbokse 50 mm

Cardboardbokse 50 mm til 1 og 2 ml cryorør giver et langtidsholdbart og velorganiseret opbevaringssystem, der sparer plads i kummefryser eller skabsfryser.

Bemærk, min. bestilling 36 stk. bokse i samme størrelse.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Cardboardbokse 50 mm til cryorør giver et langtidsholdbart og velorganiseret opbevaringssystem, der sparer plads i fryseren. Cardboardboksene er den ultimative løsning til miljøvenlig kryogen opbevaring. Disse meget fleksible opbevaringsbokse giver stor værdi til både mindre laboratorier og omfattende forskningscentre, der har store mængder kryogene prøver opbevaret. Cardboardboksene fås i forskellige størrelser, der holder prøverne omhyggeligt organiseret uden at optage unødvendig opbevaringsplads.

Opbevaring af kartoncryobokse i en fryser virker måske ikke tiltalende, men vores cryobokse af karton er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er designet til at klare de barske miljøer med kryogen opbevaring. Boksene har en belægning, der giver høj fugtbestandighed og modstandsdygtighed over for milde kemikalier. Kombinationen af ​​materialer af høj kvalitet samt effektiv fugt- og kemikaliebeskyttelse giver cryoboksene i karton en lang holdbarhed, og gør dem velegnet til opbevaring over længere perioder grundet den fugtafvisende og kilderesistente belægning.

Inddeling og design

Boksene har udskiftelig inddeling, og forskellige størrelser inddelinger kan købes separat, hvilket gør boksene meget fleksible. Forskere har fx mulighed for at udskifte en 9 x 9 inddeling med en 10 x 10 inddeling. Med 9 x 9 inddeling er det muligt at opbevare 81 prøver i cardboardboksen, mens boksen med 10 x 10 inddeling kan rumme op til 100 smalle cryorør. Er der behov for at opbevare større rør, er det muligt at fjerne inddelingen og opbevare prøver direkte i æsken. De mange muligheder gør cardboardboksene meget fleksible.

Boksene (eller også benævnt som kasser til kummefryser og kasser til skabsfryser) er designet til at passe ind i standard frysere. Boksene er 50 mm høje og leveres i standardstørrelser på 75 x 75 mm med 5 x 5 inddeling og i størrelsen 133 x 133 mm med 9 x 9 eller 10 x 10 inddeling. Boksene kan uden problemer bruges i moderne, pladseffektive opbevaringsreoler. Ydermere er overfladen på boksene nem at skrive på, hvilket gør det let at indeksere prøver inden frysning.

Cardboardbokse 50 mm er med 5 x 5, 9 x 9 eller 10 x 10 inddeling eller uden inddeling. Inddelingen måler 30 mm i højden. Inddeling i henholdsvis 7 x 7, 9 x 9 og 10 x 10 kan købes separat.

Vi forhandler de mest gængse størrelser cryobokse, der passer til langt de fleste racks til kummefrysere og skabsfrysere på markedet. Andre farver bokse og andre størrelser af inddelinger kan bestilles ved henvendelse til DACOS.

Et miljøvenligt produkt

Alle cardboardbokse er fremstillet af ansvarligt fremskaffede, biologisk nedbrydelige materialer. Boksene har en lang holdbarhed og kan bruges gentagende gange. Efter brug kan kartonen fra cryoboksene sikkert genanvendes, hvilket mindsker den enorme miljøbelastning, der skabes af ikke-genanvendelige opbevaringsløsninger. Ved at vælge vores cardboardbokse i karton, vælger du den miljøvenlige løsning og er med til at gøre gøre din del for at redde vores planet fra yderligere forurening!

Specifikationer for cardboardbokse 50 mm

 • Til 1 og 2 ml cryorør.
 • Fremstillet af fugtafvisende karton.
 • Coatet låg og bund.
 • Skrivefelt på låg.
 • Fås med og uden inddeling.
 • Aftagelig inddeling.
 • Inddeling måler 30 mm i højden.
 • Boksene med 9 x 9 inddeling har trykt alfanumerisk oversigt i bunden.
 • Måler 50 x 75 x 75 mm med 5 x 5 inddeling.
 • Måler 50 x 133 x 133 mm med 9 x 9 og 10 x 10 inddeling.
 • Bokse med inddeling fås i 5 x 5, 9 x 9 og 10 x 10.
 • Separate inddelinger fås i 7 x 7, 9 x 9 og 10 x 10.
 • Fås i hvid, blå og rød.
Cardboardbokse

Boks med 5×5 inddeling til 1 og 2 ml cryorør, hvid, Boks med 5×5 inddeling til 1 og 2 ml cryorør, blå, Boks med 5×5 inddeling til 1 og 2 ml cryorør, rød, Boks med 9×9 inddeling til 1 og 2 ml cryorør – Sælges kun i hele kasser med 36 stk., Boks med 10×10 inddeling til 1 og 2 ml cryorør – Sælges kun i hele kasser med 36 stk., Boks uden inddeling til 1 og 2 ml cryorør, 7×7 inddeling til 50 mm bokse, højde 30 mm, 1 stk. – Sælges kun i hele kasser med 36 stk., 9×9 inddeling til 50 mm bokse, højde 30 mm, 1 stk. – Sælges kun i hele kasser med 36 stk., 10×10 inddeling til 50 mm bokse, højde 30 mm, 1 stk. – Sælges kun i hele kasser med 36 stk.

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre