Cardboardbokse

Cardboardbokse til cryorør giver et langtidsholdbart og velorganiseret opbevaringssystem, der sparer plads i fryseren. Cardboardbokse er også kaldet fryseæsker eller cryobokse. Boksene er i vandafvisende karton og har en coated hvid overflade, der gør æskerne resistente og holdbare.

Fryseæskerne fås med ruminddeling 7×7, 9×9 og 10×10 eller uden inddeling. Alle æskerne har et stort skrivefelt på låget for let organisering af prøverne. Fryseæskerne fra DACOS tåler temperaturer fra -196° C til + 121° C. Dermed er de særligt velegnede til opbevaring over længere perioder, grundet det frugtafvisende, kulderesistente materiale. DACOS’ laminerede fryseæsker er derfor idelle til både mikro-, PCR- og centrifugerør i forskellige størrelser.

Vi forhandler de mest gængse størrelser fryseæsker, der passer til langt de fleste fryse-racks på markedet. Andre farver bokse og andre størrelser af inddelinger kan bestilles ved henvendelse til DACOS.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. På den måde optimerer vi vores sortiment og kantilbyde de bedste produkter på markedet – og ikke mindst for at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Viser alle 5 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.