Cardboardbokse

Cardboardbokse til cryorør giver et langtidsholdbart og velorganiseret opbevaringssystem, der sparer plads i fryseren. Cardboardbokse er også kaldet fryseæsker eller cryobokse. Boksene er i vandafvisende karton og har en coated hvid overflade, der gør æskerne resistente og holdbare.

Fryseæskerne fås med ruminddeling 7×7, 8×8, 9×9 og 10×10 eller uden inddeling. Alle æskerne har et stort skrivefelt på låget for let organisering af prøverne. Boksene har en belægning, der giver høj fugtbestandighed og modstandsdygtighed over for milde kemikalier. Kombinationen af ​​materialer af høj kvalitet samt effektiv fugt- og kemikaliebeskyttelse giver cryoboksene i karton en lang holdbarhed, og gør dem velegnet til opbevaring over længere perioder grundet den fugtafvisende og kilderesistente belægning. DACOS’ coatede fryseæsker er derfor ideelle til både mikro-, PCR- og centrifugerør i forskellige størrelser.

Vi forhandler de mest gængse størrelser fryseæsker, der passer til langt de fleste fryse-racks på markedet. Andre farver bokse og andre størrelser af inddelinger kan bestilles ved henvendelse til DACOS.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. På den måde optimerer vi vores sortiment og kan tilbyde de bedste produkter på markedet – og ikke mindst for at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Viser alle 6 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre