,

Cardboardbokse 36,5 mm

Cardboardbokse 36,5 mm til 1,0 ml cryorør giver et langtidsholdbart og velorganiseret opbevaringssystem, der sparer plads i fryseren.

Bemærk, min. bestilling 36 stk. bokse i samme størrelse.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Cardboardbokse 36,5 mm til cryorør giver et langtidsholdbart og velorganiseret opbevaringssystem, der sparer plads i fryseren. Cardboardboksene er den ultimative løsning til miljøvenlig kryogen opbevaring. Disse meget fleksible opbevaringsbokse giver stor værdi til både mindre laboratorier og omfattende forskningscentre, der har store mængder kryogene prøver opbevaret. Cardboardboksene fås i forskellige størrelser, der holder prøverne omhyggeligt organiseret uden at optage unødvendig opbevaringsplads.

Opbevaring af kartoncryobokse i en fryser virker måske ikke tiltalende, men vores cryobokse af karton er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er designet til at klare de barske miljøer med kryogen opbevaring. Boksene har en belægning, der giver høj fugtbestandighed og modstandsdygtighed over for milde kemikalier. Kombinationen af ​​materialer af høj kvalitet samt effektiv fugt- og kemikaliebeskyttelse giver cryoboksene i karton en lang holdbarhed, og gør dem velegnet til opbevaring over længere perioder grundet den fugtafvisende og kilderesistente belægning.

Inddeling og design

Boksene har udskiftelig inddeling, og forskellige størrelser inddelinger kan købes separat, hvilket gør boksene meget fleksible. Forskere har fx mulighed for at udskifte en 9 x 9 inddeling med en 10 x 10 inddeling. Med 9 x 9 inddeling er det muligt at opbevare 81 prøver i cardboardboksen, mens boksen med 10 x 10 inddeling kan rumme op til 100 smalle cryorør. Er der behov for at opbevare større rør, er det muligt at fjerne inddelingen og opbevare prøver direkte i æsken. De mange muligheder gør cardboardboksene meget fleksible.

Boksene (også benævnt som kasser til kummefryser og kasser til skabsfryser) er designet til at passe ind i standard frysere til laboratorier. Boksene leveres i et standardstørrelser på 133 x 133 mm og 36,5 mm høje, og kan uden problemer bruges i moderne, pladseffektive opbevaringsreoler. Ydermere er overfladen på boksene nem at skrive på, hvilket gør det let at indeksere prøver inden frysning.

Cardboardbokse 133 mm er med 9 x 9 inddeling, der måler 22 mm i højden.

Vi forhandler de mest gængse størrelser cryobokse, der passer til langt de fleste fryse-racks på markedet. Andre farver bokse og andre størrelser af inddelinger kan bestilles ved henvendelse til DACOS.

Et miljøvenligt produkt

Alle cardboardbokse er fremstillet af ansvarligt fremskaffede, biologisk nedbrydelige materialer. Boksene er en lang holdbarhed og kan bruges gentagende gange. Efter brug kan kartonen fra cryoboksene sikkert genanvendes, hvilket mindsker den enorme miljøbelastning, der skabes af ikke-genanvendelige opbevaringsløsninger. Ved at vælge vores cardboardbokse i karton, vælger du den miljøvenlige løsning og er med til at gøre gøre din del for at redde vores planet fra yderligere forurening!

Specifikationer for cardboardbokse 36,5 mm

  • Til 1 ml cryorør.
  • Fremstillet af vandafvisende karton.
  • Coatet låg og bund i hvid.
  • Skrivefelt på låg.
  • Med aftagelig inddeling.
  • Inddeling måler 22 mm i højden.
  • Boksene med 9 x 9 inddeling har trykt alfanumerisk oversigt i bunden..
  • Måler 36,5 x 133 x 133 mm.
Cardboardbokse

Boks med 9×9 inddeling til 1 ml cryorør

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre