Stålracks

DACOS fører et bredt udvalg af stålracks til professionelt brug. Stålracks i individueller mål og udfromninger kan købes på bestilling. Alle stålracks er fremstillet i rustfri og er af højeste kvalitet.

Stålracks til kummefryser

Stålracks til kummefryser er en god og sikker måde at opbevare cryobokse på under frysning. Stålracksne fås i seks forskellige højder, og de passer ned i alle typer kummefrysere. Stativerne leveres med en låsestang, der fastgør cryoboksene, så de står fast og sikkert, når stativet tages op og sættes ned i kummefryseren. Alle racks er fremstillet af rustfri stål og leveres uden cryobokse.

Stålracks til skabsfryser

Stålracks til skabsfryser er en god og sikker måde at opbevare cryobokse på under frysning. Racksne fås i seks forskellige højder, og de passer ned i alle typer skabsfrysere. Stativerne leveres med en låsestang, der fastgør cryoboksene, så de står fast og sikkert, når stativet tages ud eller sættes ind i skabsfryseren. Alle racks er fremstillet af rustfri stål og leveres uden cryobokse.

Racksne Comfort racks er et eksklusivt reolsystem til skabsfrysere. Disse stativer sikrer en mere ergonomisk arbejdsproces, når der arbejdes med diverse prøver. I Comfort racks placeres cryoboksene i skuffer. Dette øger fleksibiliteten og reducerer vægten sammenlignet med de almindelige racks.

Stålracks til mikrotitreplader

Stålracks til mikrotitreplader er en god og sikker måde at opbevare mikrotitreplader på under frysning i kummefryser. Stålracken har en hyldehøjde på 45 mm, og de passer ned i alle typer kummefrysere. Stativerne leveres med en låsestang, der fastgør mikrotiterpladerne, så de står fast og sikkert, når stativet tages op og sættes ned i kummefryseren. Alle racks er fremstillet af rustfri stål og leveres uden cryobokse.

Racks til mikrotitreplader kan også leveres med en hyldehøjde på 16 mm, 25 mm, 65 mm og 85 mm. Hver hylde kan enten bruges til en mikrotitreplade eller flere plader kan stables på oven på hinanden på den enkelte hylde.

Viser alle 3 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.