, ,

Labcon SuperClear®
prøverør og transportrør

Labcon SuperClear® prøverør og transportrør er den ideelle beholder til primær biologisk prøveindsamling og transport af prøver. Transportrørene har lækagesikkert låg. Rørene er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.
Se specifikationer og mange flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Labcon SuperClear® prøverør og transportrør er den ideelle beholder til primær biologisk prøveindsamling og transport af prøver. Rørene kan bruges til enhver biologisk prøve inklusive væsker. Transportrørene har lækagesikkert låg, hvilket forsegler prøven og giver en meget høj beskyttelse mod eksponering og kontaminering, og er dermed ideelle til at beskytte dyrebare prøver.

De lækagesikre, fritstående prøveindsamlings- og transportrør med skruelåg kan centrifugeres (RCF) op til 12.000 x G. Rørene har letlæselige graderinger i intervaller på 1 ml. Rørene har god mulighed for mærkning og identifikation, da de har et stort frostet skrivefelt. Hvert rør er fremstillet af en kraftig og slidstærk polypropylen, de har en konisk bund og en bred skørtebund. De lækagesikre låg er inkluderet og kan autoklaveres. Transportrørene er sterile, autoklaverbare, certificeret fri for RNase, DNase, DNA/RNA samt pyrogen, og de kan nedfryses til -80° C.

IATA 95 kPa-certificeret

Alle internationale luftfartsselskaber kræver nu overholdelse af IATA-standarderne for alle forsendelser af biologiske stoffer. IATA 95 kPa-certificering sikrer, at beholderne er lækagesikre under forskellige trykforhold som fx ved lufttransport. Denne certificering kræver, at beholderen skal være i stand til, uden lækage, at modstå et internt tryk, der producerer en trykforskel på ikke mindre end 95 kPa (0,95 bar eller 13,8 psi) uden at lække. Labcon SuperClear® transportrør er IATA 95 kPa-certificeret.

I USA og andre lande, der anvender UN3373-standarden til transport af biologiske prøver, overholder Labcon transportrør denne standard som den primære container til luft- og jordforsendelse ved hjælp af 95kPA-certificeringen.

Udviklet på eget laboratorium

Labcon SuperClear® transportrør er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor rørene er testet til brug for de fleste basic opgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6.

Specifikationer for Labcon SuperClear® prøverør og transportrør

 • Fremstillet af 100 % medicinsk polypropylene, USP klasse VI.
 • Centrifugering (RCF) op til 12.000 x G.
 • Kan nedfryses til -80° C.
 • Flade lækagesikre låg med membran forsegling.
 • Optisk klar med grøn hætte.
 • Passe til de mest gængse opbevaringsbeholdere.
 • Mål 5 ml rør: 60,2 mm høje og 15,2 mm Ø.
 • Mål 10 ml rør: 94 mm høje og 15.2 mm Ø.
 • Sterile.
 • Autoklaverbar.
 • Valideret til medicinsk brug, forskning, industri, mad og drikkevarer.
 • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
 • CE IVD godkendt.
 • IATA 95 kPa-certificeret.
 • Fremstillet i USA.

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon SuperClear® prøverør og transportrør er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Rørene produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Labcon Prøve- & transportrør

,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre