,

Blodvender
MiniMix

Blodvender MiniMix er en lille mobil blodvender med genopladeligt batteri, der gør den let at have med rundt på forskellige afdelinger. Den har plads til 8 blodrør i forskellige størrelser.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Kontakt os for pris!

Blodvender MiniMix er et populært og effektivt lille apparatur til vending af blodrør, for at undgå at blodet koagulere. Blodvenderen er lille, den vejer ikke meget, og er let at tage med. Den er derfor meget let for laboranter at have med rundt på forskellige afdelinger, når der skal tages blodprøver. MiniMix blodvender har genopladeligt batteri, så den behøver ikke være tilsluttet strøm hele tiden, og den kan bruges, hvor der ikke er en strømkilde i nærheden.

Vippebordet har plads til op til 8 blodrør i forskellige størrelser. Vippebordet har en stor vippevinkel på +/- 35°, hvilket er med til at sikre en homogen blanding. Vippepladen er nem af afmontere, hvilket gør rengøringen lettere.

Den populære blodvender har justerbar hastighed og mulighed for forsinkelse i endepositionerne, så den let kan tilpasses til brug for forskellige typer rør på samme tid. Det er meget nemt at indstille hastigheden på selve vipningen og graden af vippebordet ved blot at dreje på de to knapper. Hastigheden kan justeres mellem 0 – 20 cykler pr. minut.

Blodvender MiniMix har en robust konstruktion til kontinuerlig drift. Den enkle betjening, genopladeligt batteri og de mange andre fordele har gjort blodvenderen meget populær

Specifikationer for Blodvender MiniMix

  • Vippevinkel: ±35⁰.
  • Hastighed: 0 – 20 rpm.
  • Mål (L x B x  H uden vippebakke): 115 x 110 x 95 cm.
  • Strømkilde: Genopladeligt batteri.
  • Varenummer: DAC-MM1000.