Stregkodelæser til racks
AlteRead Large rack

Stregkodelæser til racks AlteRead Large rack fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af racks og cryobokse med 2D datamatrix kode. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under to sekunder. Den aflæser SBS-racks i størrelserne 24, 48, 96 og 384 stk. samt cryobokse i størrelserne 81 og 100 stk.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Stregkodelæser til racks AlteRead Large rack fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af racks og cryobokse med 2D datamatrix kode. Et helt rack eller cryoboks sættes på det store scannervindue, hvor koderne afkodes øjeblikkeligt og straks kan aflæses på den applikation, scanneren er linket sammen med. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under to sekunder. Den aflæser SBS-racks i størrelserne 24, 48, 96 og 384 stk. samt cryobokse i størrelserne 81 og 100 stk.

AlteRead Large rack scanneren er kompakt og fremstillet af materialer i høj kvalitet. Scannervinduet er fremstillet af ridsefast glas, hvilket er med til at forlænge stregkodelæserens levetid. Scanneren kan benyttes i temperaturer fra 5° C til 35° C.

Kondensdannelse på scannervinduet ved scanning af rør og racks direkte fra kryogen lagring er et velkendt problem. AlteRead Large rack scanneren har CryoCover, hvilket er en passiv teknologi, der sikrer ensartet læsning af racks direkte fra fryseren. Med CryoCover elimineres kondens og en uafbrudt scanning sikres. Metoden til fjernelse af kondens bruger ingen ekstra elektriske komponenter, hvorfor der ikke er ekstra varmeudvinding, og dermed heller ikke øget risiko for optøning af prøverne.

Nemt at opsætte og let at bruge

Stregkodelæser AlteRead Large rack er klar til brug kun få minutter efter at den er pakket ud.

Rack-læseren leveres fuldt kalibreret og er klar til at læse alle mærker af 2D stregkodede SBS-racks, cryobokse, stativer og rør. AltemisLabs kamera-baseret stregkodelæser og er betydeligt hurtigere end scannerbaserede 2D stregkodelæsere.

Scanneren inkluderer kalibreret AlteRead-software og kan aflæse alle 2D datamatrix kodede SBS-racks. Den er ideel til flerbrugerlaboratorier.

Den medfølgende software gør det let at eksportere data til Excel, XML eller tekst. Data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation.

Specifikationer for stregkodelæser til racks AlteRead Large rack

 • Kamerabaseret teknologi resulterer i hurtig scanningstid.
 • 2D stregkoder afkodes på mindre end 2 sekunder.
 • Kompatibel med 2D datamatrix kodede racks fra alle producenter.
 • Aflæser SBS-racks i størrelserne 24, 48, 96 og 384 stk.
 • Data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation.
 • Stort ridsefast læsevindue i safirkrystalglas til nem læsning af stregkoder.
 • Med CryoCover, der eliminerer kondens og sikrer ensartet læsning af racks direkte fra fryseren.
 • Kompakt design, optager meget lidt plads på arbejdsbordet.
 • Måler 15,2 x 17,4 x 14,6 cm.
 • Meget enkel og hurtig at tage i brug.
 • Holdbar konstruktion med 2 års fuld garanti.
 • Inkluderer kalibreret intuitiv AlteRead-software.
 • Kører med Windows 8, 7 og 10.
 • Gratis softwareopgraderinger.
 • 230 V strømforsyning.

AlteRead scannere fra AltemisLab er designet og fremstillet til hurtigt og let at kunne aflæse de mindste og mest udfordrende 2D datamatrix koder på rør, racks og andre laboratorieprodukter.

Scannerne er så lette at bruge, at arbejdsprocessen hurtigt bliver en vane og en umærkelig del af de daglige arbejdsgange og -rutiner.

Alle produkter fra AltemisLab er i meget høj kvalitet og designet til at kunne holde til daglig brug.

 

AltemisLab stregkodescanner

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre