Stregkodelæsere

Stregkodelæsere til enkelte rør eller racks fra AltemisLab er ideelle til hurtig scanning af rør og racks med 2D datamatrix kode. Stregkodelæserne afkoder stregkoden på under to sekunder. Kan aflæse SBS-racks i størrelserne 24, 48, 96 og 384 stk. samt store racks i størrelserne 9×9 og 10×10.

Stregkodelæserne er meget enkelt at tage i brug. Opsætningen er enkel, og det tager kun et par minutter at installere applikationssoftwaren. Scannerne leveres kalibreret, og kan aflæse alle 2D datamatrix kodede rør.

Softwaren gør, at data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation. AltemisLabs kamera-baseret stregkodelæser og er betydeligt hurtigere end scannerbaserede 2D stregkodelæsere.

Bemærk, stregkodelæseren AlteRead Single Ultra kræver ikke installation af software.

Scannerne er kompakte og fremstillet af materialer i høj kvalitet. De har scannervindue fremstillet af ridsefast glas, hvilket er med til at forlænge stregkodelæsernes levetid.

Om AltemisLab

AltemisLab er grundlagt af et erfarent team med betydeligt branchekendskab. AltemisLab bruger denne ekspertise til at levere produkter af højeste kvalitet samt en enestående service.

I samarbejde hjælper AltemisLab og DACOS vores kunder med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende fordele.

Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D-stregkodede rør siden 2000, hvor denne teknologi første gang blev brugt af farmaceutiske virksomheder.

Ved at bruge viden og erfaring har AltemisLab sat sig for at perfektionere 2D-rørdesign. De er stolte af at introducere AlteTube-sortimentet af prøveopbevaringsrør.

AltemisLab 2D stregkoderør, stregkodelæsere, decappere og lab apparaturer symboliserer en ny æra af effektivitet. AltemisLab producerer varer, der altid lever op til højeste kvalitetskontrol og altid garanterer en meget høj og ensartet kvalitet.

Viser alle 6 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside