Apparaturer

Apparaturer fra CAPP og AHN Biotechnologie er en række unikke instrumenter, der er utrolige brugervenlige og med meget høj brugersikkerhed. Hvert instrument er ekstremt robust og designet til lange kørsler. Du vil blive overrasket over, hvor støjsvage de er – selv når du kører med maksimal hastighed! Derudover er de designet, så de optager minimal plads på arbejdsbordet – meget kompakte og effektive bordmodeller.

Apparaturer fra CAPP under brandet CAPPRondo inkluderer flere centrifuger og mixeudstyr. Alle produkter er udviklet med fokus på øget brugersikkerhed og brugervenlighed. Det elektroniske sikkerhedsbremsesystem forhindrer, at låget åbnes under betjening, og de robuste sugekopper i bunden af instrumenterne sikrer en sikker og stabil drift. Motordrevne CAPPRondo-instrumenter bruger børsteløse DC-motorer, som er vedligeholdelsesfrie og ideelle til langvarige kørsler.

CAPPRondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

DACOS fører et komplet program af apparaturer fra CAPP og AHN Biotechnologie, der indeholder et professionelt udvalg af centrifuger, vortex miksere, blodvendere, rørruller, rysteborde, pladerystere, magnetomrører, varmeplader, inkubatorer og mikropladevaskere samt tilbehør.

Viser 1–28 af 30 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre