,

Blodvender
AHN myLab Tube Rotator

AHN myLab® Tube Rotator er designet til at blande prøver til mange forskellige formål. Rotatorens cirkulære bevægelse giver en blid og effektiv blanding i 15 ml og 50 ml rør.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Blodvender AHN myLab Tube Rotator er designet til at blande prøver til mange forskellige formål, så som hybridisering, DNA-oprensning, proteinbinding, kemisk behandling, biovidenskab, kulturagitation, immunudfældninger og forebyggelse af blodkoagulation. Rotatorens cirkulære bevægelse giver en blid og effektiv blanding i 15 ml og 50 ml rør.

Blodvenderen er meget nøjagtig og kører med en fast hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm. Rotatoren kan fås med to forskellige plader. Den leveres med en plade med plads til 22 x 15 ml rør. En plade med plads til 4 x 50 ml rør eller 12 x 15 ml rør kan tilkøbes som ekstratilbehør. Den maksimale kapacitet er på 1 kg.

Takket være AC-synkronmotoren fungerer rørrotatoren lydløst og kan programmeres i et givet tidsrum eller i kontinuerlig tilstand. Det kompakte design gør, at den flyder meget lidt på arbejdsbordet. Enkel konstruktion, ubesværet fjernelse og installation af pladerne muliggør nem rengøring og dekontaminering. Rørrotatoren står meget stabil under kørsel takket være den robuste konstruktion med stærk metalramme og gummifødder. Rørrotatoren overholder beskyttelsesklassen IP 21.

De mange fordele gør AHN myLab® Tube Rotator egnet til ethvert laboratorium.

Specifikationer for blodvender AHN myLab Tube Rotator

  • Kapacitet på 22 x 15 ml.
  • Fast hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm.
  • Kan indstilles på tid eller til uendelig indtil rotatoren slukkes.
  • Meget støjsvag.
  • Maks. kapacitet 1,0 kg.
  • Dimensioner (BxDxH) 346 x 185 x 145 mm.
  • Vejer 2,5 kg.
  • Plade med plads til 4 x 50 ml rør eller 12 x 15 ml rør kan tilkøbes.
  • Beskyttelsesklasse IP 21.

Høj kvalitet fra AHN Biotechologie GmbH

I mere end 20 år har AHN Biotechnologie GmbH været en OEM-producent af forbrugsartikler for mange førende life science-brands og distributionsselskaber i Tyskland og på verdensplan.

AHN har også deres eget brand af laboratorieudstyr i høj kvalitet herunder pipettespidser og apparaturer, myLab®. MyLab-produkterne bringes på markedet med én ting i tankerne; slutbrugeren. En bred vifte af centrifuger, omrører, rysteborde og blodvendere er tilgængelige i forskellige størrelser samt med mere tilbehør og flere funktioner end de fleste af konkurrenternes apparaturer.

AHN er en pålidelig partner og leverandør af laboratorieudstyr til akademiske, forsknings- og diagnostiske laboratorier over hele verden. Med AHN myLab® ser vi frem til at samarbejde med dig om at levere apparaturer til dit laboratorie, der kan være med til at gøre hverdagen lettere.

AHNs mål er at tilbyde markedets bedste ’value for money’ på pipettespidser og andre AHN-produkter.

 

AHN myLab® Tube Rotator

, ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre