AHN myLab®
Tube Rotator

AHN myLab® Tube Rotator er designet til at blande prøver til mange forskellige formål. Rotatorens cirkulære bevægelse giver en blid og effektiv blanding i 15 ml og 50 ml rør. Rørrotatoren er meget nøjagtig og kører med en fast hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Klik for at se tilbehør til AHN myLab Tube Rotator!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AHN myLab® Tube Rotator er designet til at blande prøver til mange forskellige formål, så som hybridisering, DNA-oprensning, proteinbinding, kemisk behandling, biovidenskab, kulturagitation, immunudfældninger og forebyggelse af blodkoagulation. Rotatorens cirkulære bevægelse giver en blid og effektiv blanding i 15 ml og 50 ml rør.

AHN Tube Rotator er meget nøjagtig og kører med en fast hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm. Rotatoren kan fås med to forskellige plader. Den leveres med en plade med plads til 22 x 15 ml rør. En plade med plads til 4 x 50 ml rør eller 12 x 15 ml rør kan tilkøbes som ekstratilbehør. Den maksimale kapacitet er på 1 kg.

Takket være AC-synkronmotoren fungerer rørrotatoren lydløst og kan programmeres i et givet tidsrum eller i kontinuerlig tilstand. Det kompakte design gør, at den flyder meget lidt på arbejdsbordet. Enkel konstruktion, ubesværet fjernelse og installation af pladerne muliggør nem rengøring og dekontaminering. Rørrotatoren står meget stabil under kørsel takket være den robuste konstruktion med stærk metalramme og gummifødder. Rørrotatoren overholder beskyttelsesklassen IP 21.

De mange fordele gør AHN myLab® Tube Rotator egnet til ethvert laboratorium.

Specifikationer for AHN myLab® Tube Rotator

  • Kapacitet på 22 x 15 ml.
  • Fast hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm.
  • Kan indstilles på tid eller til uendelig indtil rotatoren slukkes.
  • Meget støjsvag.
  • Maks. kapacitet 1,0 kg.
  • Dimensioner (BxDxH) 346 x 185 x 145 mm.
  • Vejer 2,5 kg.
  • Plade med plads til 4 x 50 ml rør eller 12 x 15 ml rør kan tilkøbes.
  • Beskyttelsesklasse IP 21.

Høj kvalitet fra AHN Biotechologie GmbH

AHN Biotechologie GmbH, der er firmaet bag AHN myLab® apparaturer, er baseret i Nordhausen – Tyskland. I næsten to årtier har AHN fremstillet life science-udstyr ved hjælp af innovation og banebrydende teknologi. AHN fremstiller OEM- og mærkevarer, såsom apparaturer, pipetter, pipettespidser, ansigtsmasker og andre forbrugsvarer til laboratorier. AHN er en pålidelig partner og leverandør af laboratorieudstyr til akademiske, forsknings- og diagnostiske laboratorier over hele verden. Med AHN myLab® ser vi frem til at samarbejde med dig om at levere apparaturer til dit laboratorie, der kan være med til at gøre hverdagen lettere.

 

AHN myLab® Tube Rotator

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.