,

Vortex Mixer
CAPPRondo

CAPPRondo Vortex Mixer er uundværlig til den daglige bearbejdning i ethvert laboratorium. Vortex mixeren har en utrolig høj ydeevne og høj justerbar hastighed. Det er en utrolig pålidelig mixer med digitalt display og mulighed for timerindstilling, som gør den meget brugervenlig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Vortex mixer CAPPRondo er uundværlig til den daglige bearbejdning i ethvert laboratorium. Vortex mixeren har en utrolig høj ydeevne og høj justerbar hastighed. Det er en utrolig pålidelig mixer, der er udviklet med fokus på brugervenlighed og -sikkerhed.
Mixeren har et tydeligt digitalt display og mulighed for timerindstilling, som gør den meget brugervenlig og giver dig fuld kontrol over din proces.

Takket være den børsteløse DC-motor er vortex mixeren næsten vedligeholdelsesfri og ideel til udvidede kørsler. Den justerbare hastighed spænder fra 300 til 3.000 rpm.

CAPPRondo Vortex Mikser er kemisk resistent og har et robust design, der sikrer lang holdbarbed. Den indbyggede modbalance gør at mixeren står fast på samme sted på laboratoriebordet. Den er udstyret med mikroprocessor, hvilket giver den ultimative effektivitet.

Vortex mikseren kan aktiveres enten ved berøring eller via den kontinuerlige vortexing. Den mixer med en 4 mm orbital diameter og har en maksimal kapacitet på 1 kg. Den unikke programmerbare pulstilstand gør, at mixerens blandingseffektivitet øges.

Vortex mixer CAPPRondo leveres med konisk røradapter. Rund disk med base er også tilgængelig som tilbehør.

Specifikationer vortex mixer CAPPRondo

  • Hastighed 300 – 3.000 rpm.
  • Orbital diameter 4 mm.
  • Strømforsyning 230 V.
  • Børsteløs DC motor.
  • Digital display.
  • Dimensions (BxDxH) 200 x 225 x 107 mm.
  • Timerindstilling 0-999 min og uendelig.
  • Programerbar puls-indstilling.
  • Belastningskapacitet 1 kg.
  • Vægt 4 kg.

Unikke CAPPRondo apparaturer

CAPP har udviklet CAPPRondo apparaturer, der er en række unikke instrumenter med stor fokus på brugervenlighed og brugersikkerhed. CAPPRondo apparaturer består af en række centrifuger og mixerudstyr i et meget holdbart og robust design med en effektiv ydeevne.

Apparaterne fra CAPP er meget støjsvage, selv når du kører med maksimal hastighed. Derudover er de i et kompakt design, så de optager minimal plads på arbejdsbordet.

De robuste sugekopper i bunden af apparaturerne sikrer en sikker og stabil drift. Alle CAPPRondo apparaturer er udstyret med en børsteløs DC-motorer, som er vedligeholdelsesfri og ideel til langvarige kørsler.

Fokus på brugeroplevelsen

CAPPRondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

CAPPRondo Vortex Miksere

Du kunne også være interesseret i...