,

Blodvender
CAPPRondo Tube Rotator

Blodvender CAPPRondo Tube Rotator er udført metal og i et kompakt og robust design med skridsikre gummifødder. Blodvenderen har en kapacitet på 16 rør og arbejder med den faste hastighed på 30 rpm.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Blodvender CAPPRondo Tube Rotator i metal er udført i et kompakt og robust design med skridsikre gummifødder, hvilket sikrer en ultimativ stabilitet under drift. Det kompakte design gør, at den optager mindst mulig plads på arbejdsbordet. CAPPRondo blodvender arbejder med den faste hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm. Dens blide, men effektive blanding er lydløs og fortsætter i det uendelige indtil rørrotatoren slukkes.

CAPPRondo rørrotator har en maksimal kapacitet på 16 rør, der består af 4 ESR og 12 blod opsamlingsrør. Dens maksimale kapacitet er 1,5 kg. Diskpladen er fastgjort til en vinkel på 38⁰ C og fjernes let ved rengøring eller udskiftning.

Specifikationer for blodvender CAPPRondo Tube Rotator

  • Maks. kapacitet på 16 rør (4 ESR rør and 12 blodopsamlingsrør).
  • Fast hastighed på 30 rpm med en nøjagtighed på +/- 2 rpm.
  • Diskpladen kører i en vinkel på 38⁰ C.
  • Blander effektivt i det uendelig indtil rotatoren slukkes.
  • Meget støjsvag.
  • Maks. kapacitet 1,5 kg.
  • Dimensioner (BxDxH) 278 x 183 x 252 mm.
  • Beskyttelsesklasse IP 21.

Unikke CAPPRondo apparaturer

CAPP har udviklet CAPPRondo apparaturer, der er en række unikke instrumenter med stor fokus på brugervenlighed og brugersikkerhed. CAPPRondo apparaturer består af en række centrifuger og mikserudstyr i et meget holdbart og robust design med en effektiv ydeevne.

Apparaterne fra CAPP er meget støjsvage, selv når du kører med maksimal hastighed. Derudover er de i et kompakt design, så de optager minimal plads på arbejdsbordet.De robuste sugekopper i bunden af apparaturerne sikrer en sikker og stabil drift. Alle CAPPRondo apparaturer er udstyret med en børsteløs DC-motorer, som er vedligeholdelsesfri og ideel til langvarige kørsler.

Fokus på brugeroplevelsen

CAPP Rondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

 

CAPPRondo Blodvendere

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre