,

Universal Centrifuge
CAPPRondo

CAPPRondo Universal Centrifuge giver en kraftfuld og effektiv centrifugering med justerbar hastighed fra 500 – 4.500 rpm. Centrifugen er i et kompakt design, der optager minimal plads på arbejdsbordet. Se centrifugens mange fordele længere nede.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Universal Centrifuge CAPPRondo er udviklet efter megen research af både brugerfeedback og -forventninger. Centrifugens dimension og kompakte design gør, at den optager minimal plads på laboratoriebordet. Med CAPPRondo centrifugen får du en kraftfuld og effektiv centrifugering, mens du opretholder en høj effektivitet over lang brugstid.

Det brede udvalg af rotorindstillinger garanterer mange anvendelsesmuligheder. Den ekstremt brugervenlige interface giver dig mulighed for at programmere enheden i henhold til dine specifikke behov. Den børsteløse DC-motorteknologi giver en lang holdbarhed og høj ydeevne gennem mange års brug.

Universal centrifuge CAPPRondo fungerer med justerbare hastigheder fra 500 til 4.500 rpm. Den har flere rotorindstillinger – med både svingbare og fastvinklede rotorer. Centrifugen er udstyret med et stor digitalt display, der visualiserer flere parametre på en tydelig og meget overskuelig måde.

Ni accelerations- og ni decelerationsfunktioner gør det muligt at starte og stoppe enheden uden at skade skrøbelige prøver.

Dertil har centrifugen en justerbar timer, der kan indstilles fra 1 til 999 minutter, eller den kan indstilles til uendelige centrifugeringstilstand, som er uden nogen tidsbegrænsning. Brugersikkerheden øges takket være den elektroniske detektering af ubalance, der aktiveres ved ujævn belastning af prøver.

CAPPRondo centrifugen er udstyret med en sikkerhedsanordning, der sikrer, at låget forbliver lukket, indtil rotoren er stoppet. Er der brug for åbning af låg i nødstilfælde, er det muligt at åbne låget på centrifugen, når elektriciteten er slået fra.

For at sikre den ultimative centrifugering tilbyder CAPPRondo Universal Centrifuge en kort spin-funktion til ultrakort centrifugering. Kammerrotoren i rustfri stål er fuldt korrosionsfri og let at rengøre.

Den universal centrifuge har et intelligent luftstrømssystem, der forhindrer enhver stigning i temperatur på prøverne. Centrifugens skrå design gør det nemt at indsætte og udtage prøverne.

Specifikationer Universal Centrifuge CAPPRondo

  • Hastighed 500 – 4.500 rpm.
  • Børsteløs DC motor.
  • Fjernbetjening via USB.
  • LED-display.
  • Timerindstilling fra 1 til 999 min. eller uendelig.
  • Programerbar op til 99 programmer.
  • Detektoralarm ved ubalance.
  • Dimensioner (BxDxH) 595 x 436 x 311 mm.
  • Vægt 23 kg (uden rotor).
  • Forskellige rotorer fås som tilbehør.

 

Afprøv vores apparaturer gratis i 14 dage?

Vil du gerne have mulighed for at se og teste vores apparaturer inden køb? Så kan du gratis afprøve et apparatur i 14 dage.
Ring til os på 76 30 76 00 eller skriv til os via kontaktformularen, så vi kan aftale nærmere!

 

CAPPRondo Centrifuger

Universal centrifuge, 4.500 rpm, 1 stk.

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre