Centrifuger

Centrifuger fra CAPP består af en række unikke apparaturer til professionelle laboratorier, der er utrolige brugervenlige og med meget høj brugersikkerhed. Hvert apparatur er ekstremt robust og designet til lange og mange kørsler. Centrifugerne er utrolig støjsvage – selv når der køres med maksimal hastighed. Dertil er de designet, så de optager minimal plads på arbejdsbordet – meget kompakte og effektive bordmodeller.

Alle apparaturer fra CAPP, under brandet CAPPRondo, består af et bredt udvalg til professionelt brug. Alle produkter er udviklet med fokus på øget brugersikkerhed og brugervenlighed. Det elektroniske sikkerhedsbremsesystem forhindrer, at låg kan åbnes under betjening. De robuste sugekopper i bunden af instrumenterne sikrer en sikker og stabil drift. Motordrevne CAPPRondo-apparaturer bruger børsteløse DC-motorer, som er vedligeholdelsesfrie og ideelle til langvarige kørsler.

CAPPRondo centrifuger er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og de originale, friske rød/hvide farve giver liv til ethvert laboratoriemiljø.

DACOS fører et komplet program af apparaturer fra CAPP og AHN Biotechnologie, der indeholder et professionelt udvalg af centrifuger, vortex miksere, blodvendere, rørruller, rysteborde, pladerystere, Elisavaskere samt tilbehør. Hos DACOS er det altid muligt at afprøve og teste apparaturerne inden køb. Så du er sikker på, at du får det helt rigtige apparatur, som opfylder dine ønsker og passer til dine arbejdsopgaver.

Viser alle 7 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside