,

Mini-inkubator CAPPRondo

Mini-inkubator CAPPRondo er ideel til at opbevare prøver fra -15° C og op til +60° C direkte på arbejdsbordet. Det gør det muligt nemt at regulere temperaturen på prøver under arbejdet.

Se specifikationer og fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Mini-inkubator CAPPRondo er ideel til at opbevare prøver fra -15° C og op til +60° C direkte på arbejdsbordet. Dermed kan temperaturen på prøver let reguleres under arbejdet.

CAPPRondo digitale inkubator med opvarmning og køling har en lang række fordele. Prøver og reagenser, der kræver kølig opbevaring, kan opbevares ved temperaturer ned til -15° C. Det tydelige LED-kontrolpanel viser temperaturen i realtid. Dette giver mulighed for at regulere temperaturen, mens der eksperimenteres.

Inkubatoren måler 33,7 x 37 cm og vejer kun 6,5 kg. Det kompakte design og den lave vægt gør, at den ikke fylder meget på laboratoriebordet og nemt kan flyttes. Inkubatoren har et volumen på 25 liter og kan rumme adskillige prøver på de justerbare hylder, lige fra små hætteglas til 2 liter flasker. Den har også en indvendig strømforsyning til mindre instrumenter, så de kan køre inde i inkubatoren samtidig med at prøverne opvarmes eller afkøles.

Den nye CAPPRondo digitale mini-inkubator har mange fordele, der gør, at den passer godt i ethvert laboratorium. Inkubatoren er i høj kvalitet og fremstillet efter CAPPs strenge kvalitetskrav.

Specifikationer for mini-inkubator CAPPRondo

  • Temperatur fra -15° C til +60° C.
  • Temperaturindstilling +/- 1° C.
  • Kompakt og pladsbesparende design.
  • Stort LED-display.
  • Måler 33,7x37x45,5 cm.
  • Volumen på 25 liter.
  • Meget lav vægt, vejer kun 6,5 kg.
  • Strømforsyning 230 Volt.

 

Unikke CAPPRondo apparaturer

CAPP har udviklet CAPPRondo apparaturer, der er en række unikke instrumenter med stor fokus på brugervenlighed og brugersikkerhed. CAPPRondo Benchtop Equipment består af en række centrifuger og mikseudstyr i et meget holdbart og robust design med en effektiv ydeevne.

Apparaterne fra CAPP er meget støjsvage, selv når du kører med maksimal hastighed. Derudover er de i et kompakt design, så de optager minimal plads på arbejdsbordet.

Sikkerhedsbremse og børsteløs motor

Det elektroniske sikkerhedsbremsesystem forhindrer, at låget åbnes under betjening, og de robuste sugekopper i bunden af apparaturerne sikrer en sikker og stabil drift. Alle CAPPRondo apparaturer er udstyret med en børsteløs DC-motorer, som er vedligeholdelsesfri og ideel til langvarige kørsler.

Fokus på brugeroplevelsen

CAPPRondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

 

CAPPRondo apparaturer

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside