Inkubator

Inkubator CAPPRondo er en unik mini-inkubator til professionelle laboratorier. Mini-inkubatoren er ideel til at opbevare prøver fra -15° C og op til +60° C direkte på arbejdsbordet. Det gør det muligt nemt at regulere temperaturen på prøver under arbejdet.

Inkubatoren fra CAPP er utrolig brugervenlig og vejer ikke meget. Den er ekstremt robust og designet til langvarig brug. Inkubatoren er utrolig støjsvag og den er designet, så den optager minimal plads på arbejdsbordet. Den lave vægt gør, at inkubatoren let kan flyttes fra et arbejdsbord til et andet.

Alle apparaturer fra CAPP, under brandet CAPPRondo, består af et bredt udvalg til professionelt brug. Alle produkter er udviklet med fokus på øget brugersikkerhed og brugervenlighed. De robuste sugekopper i bunden af instrumenterne sikrer en sikker og stabil drift. Motordrevne CAPPRondo-apparaturer bruger børsteløse DC-motorer, som er vedligeholdelsesfrie og ideelle til langvarige kørsler.

CAPPRondo miniinkubator er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og de originale, friske rød/hvide farve giver liv til ethvert laboratoriemiljø.

DACOS fører et komplet program af apparaturer fra CAPP og AHN Biotechnologie, der indeholder et professionelt udvalg af centrifuger, vortex miksere, blodvendere, rørruller, rysteborde, pladerystere, Elisavaskere samt tilbehør. Hos DACOS er det altid muligt at afprøve og teste apparaturerne inden køb. Så du er sikker på, at du får det helt rigtige apparatur, som opfylder dine ønsker og passer til dine arbejdsopgaver.

Viser et enkelt resultat

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre