,

Platform Shaker
CAPPRondo

CAPPRondo Platform Shaker blander via orbitale og lineære frem- og tilbagegående bevægelser, der sammen med motorteknologien sikrer en meget grundig blanding.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Platform Shaker CAPPRondo blander via orbitale og lineære frem- og tilbagegående bevægelser, der sammen med motorteknologien sikrer en meget grundig blanding. Det kraftige rystebord har en rystekapacitet på helt op til 7,5 kg. Den børsteløse og støjsvage DC-motor har en lang levetid og er egnet til længere kørsler. CAPPRondo shakeren er et holdbart rystebord, der sikrer en stabil, støjsvag og vedligeholdelsesfri drift.

Hastighedsindstillingerne varierer fra 50 til 300 rpm, og tiden kan indstilles fra 0 til 99 timer og 59 minutter.

Platform Shaker CAPPRondo har flere programmerbare tilstande, såsom bevægelsesretning, hastighed, tid, opholdstid, sekvens og sløjfedrift. Brugeren kan programmere op til 6 individuelle protokoller, hver med yderligere 9 underprotokoller.

Takket være de forskellige fastgørelsesadaptere er CAPPRondo rysteinkubator universelt kompatibel med næsten alle almindeligt anvendte rør.

I tilfælde af strømafbrydelse vil indstillingen ’Auto Power On’ sikre driftskørslen i den resterende tid.

Specifikationer Platform Shaker CAPPRondo

  • Rystebevægelse orbital Ø20 mm / lineær.
  • Kapacitet 7,5 kg.
  • Justerbar hastighed fra 50 – 300 rpm.
  • Børsteløs DC motor.
  • Timerindstilling fra 0 – 99 timer og 59 min.
  • Dimensioner (BxDxH) 408 x 350 x 99 mm.
  • Platform størrelser 330 x 330 mm.
  • Beskyttelsesklasse IP 21.
  • Programmerbar op til 6 brugerdefinerede protokoller, hver med 9 under-programmer.
  • Programmerbar looping.

Kendetegn ved CAPPRondo apparaturer

CAPP har udviklet CAPPRondo apparaturer, der er en række unikke instrumenter med stor fokus på brugervenlighed og brugersikkerhed. CAPPRondo apparaturer består af en række centrifuger og mikserudstyr i et meget holdbart og robust design med en effektiv ydeevne.

Apparaterne fra CAPP er meget støjsvage, selv når du kører med maksimal hastighed. Derudover er de i et kompakt design, så de optager minimal plads på arbejdsbordet.De robuste sugekopper i bunden af apparaturerne sikrer en sikker og stabil drift. Alle CAPPRondo apparaturer er udstyret med en børsteløs DC-motorer, som er vedligeholdelsesfri og ideel til langvarige kørsler.

Fokus på brugeroplevelsen

CAPP Rondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

 

CAPPRondo Rysteborde

,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.