Cryorør

Cryorør fra MAXXLINE er cryorør i gennemtænkt design til prøveudtagning og opbevaring af forskellige typer flydende medier. Med funktioner som udvendigt gevind, stjernefod og lækagesikker lukning ved kun en halv omdrejning, er disse cryorør lavet med det formål at være let at håndtere og ergonomiske i brug.

MAXXLINE Croyrør er i meget høj kvalitet og fås både som sterile og non-sterile. Med det ergonomiske StraightLine design med QuickSealClosure skrues låget let på med en hånd, og låget slutter helt tæt, derved undgås forurening.

Det enkle og strømlinede design og låget med læbeforsegling gør det muligt at skrue låget af eller på cryorøret ved blot at dreje en halv omgang. Dermed belaster brugeren sit håndled væsentlig mindre, hvilket hjælper til at undgå belastningsskader på lang sigt.

MAXXLINE cryorør er i StraightLine design, det vil sige, at de er ekstra smalle. Dermed er der plads til 100 cryorør på samme plads, hvor der normalt kun er plads til 81 cryorør, hvilket giver cirka 23 % yderligere lagerkapacitet sammenlignet med konventionelle cryoløsninger.

MAXXLINE cryorør fås også med stregkode og med unikke stregkeoder.

Rørene fås i størrelser fra 0,5 til 5 ml og kan fryses ned til -196° C.

Fordele ved MAXXLINE cryorør

  • Låget skrues af og på ved kun at dreje en halv omgang.
  • Udvendigt gevind hjælper til at undgå forurening.
  • Læbeforsegling sikrer 100 % tæthed.
  • QuickSealClosure gør at låget let skrues på med en hånd.
  • Smalt design giver 23 % ekstra lagerkapacitet.
  • Stjernefod giver anti-rotation og gør, at rørene står stabilt og passer til de fleste cryobokse og racks.
  • Tydelige gradueringer med 0,5 ml intervaller.
  • Hvidt skrivefelt.

MAXXLINE

Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer og produktdesign, for at sikre fremstilling af produkter i høj kvalitet.

Materialebrug og strømforbrug holdes på et minimum.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har den bedst mulige oplevelse, når de bruger vores produkter. Derfor er brugervenlighed en milepæl i alt, hvad vi gør. Udviklingen og det endelige design af Maxxline Cryorør er baseret på mange års erfaring med at arbejde med og sælge til førende laboratorieteknikere over hele verden.

Vores produkter er produceret af råvarer, der er i overensstemmelse med gældende regler og standarder, og er fri for stoffer, der anses for farlige for miljøet.

Viser alle 9 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre