Decappere

Decappere fra AltemisLab er brugervenlige værktøjer, der gør det meget nemt og enkelt at fjerne låg fra rør i racks. Hvor det ofte kan være svært og hårdt for fingrene at fjerne de små låg manuelt – også med handsker på, så gør AlteTube decappere det nu nemt og hurtig at fjerne de små låg på rørene.

Decapperne fås i flere versioner både som manuel og halvautomatisk decapper og til brug for både septum låg og almindelige låg. De manuelle decappere fås, så de kan fjerne henholdsvis et låg eller en hel række med 8 låg. Den halvautomatiske decapper kan omstilles til fjernelse af 6, 8 og 12 låg af gangen.

Decapperne giver et godt greb uden vrid i håndled eller overbelastning af enkelte fingre, dermed er de mere ergonomiske i brug og hjælper til at undgå håndledsskader.

Om AltemisLab

AltemisLab er grundlagt af et erfarent team med betydeligt branchekendskab. AltemisLab bruger denne ekspertise til at levere produkter af højeste kvalitet samt en enestående service.

I samarbejde hjælper AltemisLab og DACOS vores kunder med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende fordele.

Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D-stregkodede rør siden 2000, hvor denne teknologi første gang blev brugt af farmaceutiske virksomheder.

Ved at bruge viden og erfaring har AltemisLab sat sig for at perfektionere 2D-rørdesign. De er stolte af at introducere AlteTube-sortimentet af prøveopbevaringsrør.

AltemisLab 2D stregkoderør, stregkodelæsere, decappere og laboratorieudstyr symboliserer en ny æra af effektivitet. AltemisLab producerer varer, der altid lever op til højeste kvalitetskontrol og altid garanterer en meget høj og ensartet kvalitet.

Viser alle 4 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside