Lab apparaturer

Lab apparaturer fra AltemisLab er et sortiment af apparaturer, der hjælper til at lette det daglige arbejde i laboratoriet og give mere nøjagtige resultater. Blandt apparaturerne findes fx pipetteringsapparatur til 96-kanaler og optøningsstation, der begge vil give en mere effektiv arbejdsgang.

Pipetteringsapparatur Avidien microPro 300 er et meget kompakt og effektivt semi-automatiseret pipetteringsapparatur til 96-kanals pipetteringer på én gang. Den er præcis, effektiv, pålidelig og let at bruge. Ideel til fleksibel og præcis multi-funktion pipettering lige fra enkle til mere komplekse væskehåndteringstrin.

Optøningsstation AltemisLab Twin gør det muligt at optø prøver i rør, plader og hætteglas meget hurtigere. Med optøningsstationen spares tid, da den hurtige optøning gør det er muligt at fremskynde prøvebehandlingen samtidig med at det giver mere ensartede prøver og dermed mere valide prøveresultater.

Om AltemisLab

AltemisLab er grundlagt af et erfarent team med betydeligt branchekendskab. AltemisLab bruger denne ekspertise til at levere produkter af højeste kvalitet samt en enestående service.

I samarbejde hjælper AltemisLab og DACOS vores kunder med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende fordele.

Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D-stregkodede rør siden 2000, hvor denne teknologi første gang blev brugt af farmaceutiske virksomheder.

Ved at bruge viden og erfaring har AltemisLab sat sig for at perfektionere 2D-rørdesign. De er stolte af at introducere AlteTube-sortimentet af prøveopbevaringsrør.

AltemisLab 2D stregkoderør, stregkodelæsere, decappere og lab apparaturer symboliserer en ny æra af effektivitet. AltemisLab producerer varer, der altid lever op til højeste kvalitetskontrol og altid garanterer en meget høj og ensartet kvalitet.

Viser alle 2 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre