Rør til store racks

Rør til store racks med stregkode er i meget høj kvalitet og ideelle til hurtig og sikker identifikation af prøver. Rørene er udstyret med en 1D og 2D stregkode til identifikation af prøven, hvilket giver en meget høj sikkerhed.

Rørene har alle lasergraveret en 2D datamatrix stregkode i rørets sorte bund. Stregkoden er meget holdbar og er designet til dagligdagen i de hårdeste laboratoriemiljøer. Stregkoden kan aflæses selv ved en beskadigelse på helt op til 30 % af stregkoden. Med rørene fra AltemisLab opnås en meget høj sikkerhed, da 2D stregkoderne aldrig læses forkert eller rapportere et forkert nummer. Samtidig er det tidsbesparende, da der kan afkodes flere stregkoder på samme tid. Hver enkel stregkode er kontrolleret ved kvalitetskontrol.

Fra AltemisLab fås et stort sortiment i rør til biobanking. Rør til store racks fås med internt gevind og eksternt gevind til skruelåg.

Om AltemisLab

AltemisLab er grundlagt af et erfarent team med betydeligt branchekendskab. AltemisLab bruger denne ekspertise til at levere produkter af højeste kvalitet samt en enestående service.

I samarbejde hjælper AltemisLab og DACOS vores kunder med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende fordele.

Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D-stregkodede rør siden 2000, hvor denne teknologi første gang blev brugt af farmaceutiske virksomheder.

Ved at bruge viden og erfaring har AltemisLab sat sig for at perfektionere 2D-rørdesign. De er stolte af at introducere AlteTube-sortimentet af prøveopbevaringsrør.

AltemisLab 2D stregkoderør, stregkodelæsere, decappere og lab apparaturer symboliserer en ny æra af effektivitet. AltemisLab producerer varer, der altid lever op til højeste kvalitetskontrol og altid garanterer en meget høj og ensartet kvalitet.

Viser alle 9 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre