Ekspectoratsæt

Ekspectoratsættet er ideel til at indsamle sputumprøver og til at diagnosticere respirationssygdomme.

Indsamling af nøjagtige sputumprøver er en uvurderlig færdighed, og nødvendigt for nøjagtigt at kunne identificere og diagnosticere en patients respirationssygdom. Samtidig er sundhedsmedarbejdernes sikkerhed også vigtig.

Se specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Ekspectoratsæt er ideel til at indsamle sputumprøver og til at diagnosticere respirationssygdomme. Sputumcontaineren er også egnet til biopsi- og vævsprøver.

Indsamling af nøjagtige sputumprøver er en uvurderlig færdighed, og nødvendigt for nøjagtigt at kunne identificere og diagnosticere en patients respirationssygdom. Samtidig er sundhedsmedarbejdernes sikkerhed også vigtig. Ekspectoratsæt består af sputumindsamlingsbeholdere der er designet med det formål at beskytte disse personer mod utilsigtet eksponering for smitsomme prøver.

Eksporatorsættet består af en 24 ml sputumcontainer med skruelåg og med cellulose swab, der er placeret inde i en 24 ml transportcontainer med snaplåg. Med ekspectoratsættet er det nemt opsamle prøven og med høj sikkerhed for at undgå smittefarer.

Ekspectoratsæt består af:

  • Steril 24 ml transportcontainer med snaplåg.
  • 24 ml sputumcontainer med skruelåg.
  • Steril suptumcontainer.
  • Med eller uden cellulose swab.
  • Let overskuelig brugervejledning.
  • Holdbarheden er 5 år fra sterilisationsdato.

 

Ekspectoratsæt

, ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre