Målebæger i glas
10 – 10.000 ml

Bægerglas i borosilikat 3.3 med fremragende kemisk resistens og termiske egenskaber, så du kan opvarme og nedkøle væsker uden risiko for at glasset går i stykker. Med temperaturtolerance fra -70°C til 350°C. Bægerglasset er autoklaverbart.

Se flere specifikationer længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Målebæger i glas – med graduering og hældetud (10 ml – 10.000 ml)

GLASSCO målebæger i glas (eller bægerglas) er ideelt til laboratorier, hvor holdbarhed og varmebestandighed er vigtig. Dette bægerglas er fremstillet af Borosilikatglas 3.3 (ASTM E438 Type 1, Klasse A), hvilket sikrer pålidelig ydeevne selv under krævende forhold. Borosilikatglasset giver glasbeholderen fremragende kemisk resistens og termiske egenskaber, så du kan opvarme og nedkøle væsker uden risiko for at glasset går stykker. Med temperaturtolerance fra -70°C til 350°C kan disse bægerglas anvendes i en bred vifte af laboratorieprocedurer.

Nem markering af bægerglas

Målebægeret har en ensartet vægtykkelse, hvilket gør det brugbart til arbejde med opvarmede væsker. Gradueringen i hvidt sikrer tydelig aflæsning af volumen. Derudover har bægerglasset et skrivefelt, der er kompatibelt med almindelige kuglepenne, hvilket gør det nemt at mærke og holde styr på prøver. Bemærk dog, at bægerglas i størrelserne 5 og 10 ml ikke har gradueringer.

Autoklaverbar og robust

Du kan autoklavere bægerglasset, hvilket gør det velegnet til sterile miljøer. Det er modstandsdygtigt over for kemiske påvirkninger og er en pålidelig løsning til både rutinearbejde og mere krævende analyser.

Kvalitet og overholdelse af industriens krav

Dette bægerglas opfylder flere internationale standarder, herunder ISO 3819, DIN 12 331, ASTM E960 og USP.

Forskellige størrelser

Du kan købe bægerglasset i størrelser fra 10 ml til 10.000 ml, så du kan vælge den kapacitet, der passer bedst til dit laboratoriebehov. Antallet af glas pr. pakke afhænger af bægerglassets volumen.

Specifikationer for GLASSCO bægerglas

  • Glas: ASTM E438 TYPE 1, klasse A, Borosilikatglas 3.3.
  • BORO 3.3 glas kan klare temperaturer fra -70°C to 350°C.
  • Godkendelser: ISO 3819, DIN 12 331 ASTM E960 og USP.
  • Med graduering og skrivefelt til almindelig kuglepen. Dog er der 5 og 10 ml bægerglassene uden gradueringsmærker.
  • Med hældetud.
  • Har en ensartet vægtykkelse i glasset.
  • Bægeret har fortrinlige termiske egenskaber og er meget robust i forhold til kemisk påvirkning.
  • Autoklaverbar.
Bægerglas

, , , , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...