Magnetomrører

Magnetomrører fra CAPP og AHN består af en række unikke apparaturer til professionelle laboratorier. De er utrolige brugervenlige og med meget høj brugersikkerhed. Hvert apparatur er ekstremt robust og designet til lange og mange kørsler. Magnetomrørene er utrolig støjsvage – selv når der køres med maksimal hastighed. Dertil er de designet, så de optager minimal plads på arbejdsbordet – meget kompakte og effektive bordmodeller.

Alle apparaturer fra CAPP under navnet CAPPRondo og AHN under navnet MyLab består af et bredt udvalg til professionelt brug. Alle produkter er udviklet med fokus på øget brugersikkerhed og brugervenlighed. De robuste sugekopper i bunden af instrumenterne sikrer en sikker og stabil drift. Alle motordrevne apparaturer bruger børsteløse DC-motorer, som er vedligeholdelsesfrie og ideelle til langvarige kørsler.

CAPPRondo og AHN magnetomrører er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og de originale, friske rød/hvide farve giver liv til ethvert laboratoriemiljø.

DACOS fører et komplet program af apparaturer fra CAPP og AHN Biotechnologie, der indeholder et professionelt udvalg af centrifuger, vortex miksere, blodvendere, rørruller, rysteborde, pladerystere, Elisavaskere samt tilbehør. Hos DACOS er det altid muligt at afprøve og teste apparaturerne inden køb. Så du er sikker på, at du får det helt rigtige apparatur, som opfylder dine ønsker og passer til dine arbejdsopgaver.

Viser alle 7 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.