Mikropladevasker

Mikropladevasker CAPPRondo er en unik Elise pladevasker til professionelle laboratorier. Uanset om der arbejdes i et forsknings- eller i et klinisk laboratorium, så er den kompakte mikropladevasker det ideel værktøj til mindre projekter.

Mikropladevaskeren fra CAPP er utrolig brugervenlig og med meget høj brugersikkerhed. Hvert apparatur er ekstremt robust og designet til langvarig brug. Mikropladevaskeren er utrolig støjsvag, og så er den enkel, kompakt og billig. Den vil ikke kun lette arbejdsgangen, men også spare tid, da mikroplader og strips kan rengøres nemt og hurtigt direkte på arbejdsbordet.

Alle apparaturer fra CAPP består af et bredt udvalg til professionelt brug. Alle produkter er udviklet med fokus på øget brugersikkerhed og brugervenlighed. De robuste sugekopper i bunden af instrumenterne sikrer en sikker og stabil drift. Motordrevne CAPPRondo-apparaturer bruger børsteløse DC-motorer, som er vedligeholdelsesfrie og ideelle til langvarige kørsler.

CAPPRondo mikropladevasker er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus, der øger arbejdskomforten.

DACOS fører et komplet program af apparaturer fra CAPP og AHN Biotechnologie, der indeholder et professionelt udvalg af centrifuger, vortex miksere, blodvendere, rørruller, rysteborde, pladerystere, Elisavaskere samt tilbehør. Hos DACOS er det altid muligt at afprøve og teste apparaturerne inden køb. Så du er sikker på, at du får det helt rigtige apparatur, som opfylder dine ønsker og passer til dine arbejdsopgaver.

Viser alle 2 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside