Tilbehør til biobanking

Tilbehør til biobanking fra AltemisLab er et sortiment af værktøjer, der hjælper til at lette det daglige arbejde i laboratoriet og give en mere effektiv og skånsom arbejdsgang. Blandt tilbehøret findes fx en arbejdsrack samt en række rørvælgere.

Rørvælgerne er brugervenlige værktøjer, der gør det meget nemt og enkelt at tage individuelle rør op af et rack. Hvor det ofte kan være svært at få fat på et rør i midten af et rack, specielt med handsker på, så giver rørvælgerne ment og hurtig adgang til at vælge et specifikt rør.

Ved at bruge en rørvælger forenkles opsamling af rør, varmeoverførslen minimeres og risikoen for krydskontaminering reduceres.

AlteTube® arbejdsrack til AlteTube rør til store racks er racks i høj kvalitet med plads til 50 rør. Hullerne er fordelt i 5 rækker med 10 huller i hver række. Med en arbejdsrack til rørene bliver det lettere at arbejde på det enkelte rør, da der er mere plads mellem rørene. Arbejdsstationen er med alfanumerisk grid og antirotation, så rørene står fast og ikke drejer rundt. Det gør det muligt og lettere at skrue låg af eller på med kun én hånd.

Om AltemisLab

AltemisLab er grundlagt af et erfarent team med betydeligt branchekendskab. AltemisLab bruger denne ekspertise til at levere produkter af højeste kvalitet samt en enestående service.

I samarbejde hjælper AltemisLab og DACOS vores kunder med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende fordele.

Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D-stregkodede rør siden 2000, hvor denne teknologi første gang blev brugt af farmaceutiske virksomheder.

Ved at bruge viden og erfaring har AltemisLab sat sig for at perfektionere 2D-rørdesign. De er stolte af at introducere AlteTube-sortimentet af prøveopbevaringsrør.

AltemisLab 2D stregkoderør, stregkodelæsere, decappere, lab apparaturer og vores tilbehør til biobanking symboliserer en ny æra af effektivitet. AltemisLab producerer varer, der altid lever op til højeste kvalitetskontrol og altid garanterer en meget høj og ensartet kvalitet.

Viser alle 2 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside