Labcon C-Pette®
bloddispenser

Labcon C-Pette® dispenser er en multidråbedispenser til blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter. C-Pette er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.
Se specifikationer og mange flere fordele længere nede på siden!

Klik og se video om Labcon C-Pette® dispenser

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon C-Pette® bloddispenser er ideel til at dispensere en eller flere bloddråber fra blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter. Da bloddråber overføres uden behov for at åbne det primære prøverør, elimineres enhver risiko for eksponering for farer.

Dispenseren C-Pette passer til alle 13 mm og 16 mm standard blodopsamlingsrør i glas eller plast med gummipropper. C-Pette fastgøres nemt til de mest populære mærker af blodopsamlingsrør. Når den er indsat i proppen, giver den let mulighed for at dispensere en eller flere dråber blod på teststrimler eller analysekassetter.

C-Pette er ideel til brug sammen med mange forskellige plejeanalysatorer så som Abbott® eller i-Stat®. Du kan bruge C-Pette® med en hvilken som helst analysator, der kræver levering af en blodprøve til et testkort.

Sikker Point Of Care-test

C-Pette hjælper med at forbedre Point Of Care-test. Med C-Pette forbedres sikkerheden ved test både for plejepersonale og patient. C-Pette er let at bruge ved patientens seng, og da blod kan overføres uden at åbne selve prøverøret, er det helt uden risiko for kontaminering eller farer for eksponering. Og ingen brug kapillarrør af glas betyder ingen risiko for brud i nærheden af patienten.

Det enkle intuitive design gør C-Pette dispenser til det bedre valg til ilægning af blodprøver i testkort eller -kassetter. Meget nem at bruge; indsæt C-Pette i blodopsamlingsrøret, vend det rundt, og det er klar til at dispensere. Ingen særlig træning, ingen specielle fittings eller andre formere for indsættere. Nemt, enkelt og sikkert at bruge.

Specifikationer for Labcon C-Pette® bloddispenser

  • Fremstillet af 100 % medicinsk virgin polystyren, USP klasse VI.
  • Passer til alle standard 13 og 16 mm blodopsamlingsrør.
  • Passer til de mest kendte brands af blodopsamlingsrør.
  • Kanyle i rustfrit stål eller i polystyren.
  • Non-sterile.
  • Ikke autoklaverbar.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

Klik og se video om Labcon C-Pette® dispenser 

Et miljøvenligt produkt

Labcon C-Pette bloddispensere er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Labcon C-Pette dispenser

,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside