Labcon C-Pette®
bloddispenser

Labcon C-Pette® dispenser er en multidråbedispenser til blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter.

Klik og se video om Labcon C-Pette® dispenser

Se specifikationer og mange flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon C-Pette® bloddispenser er ideel til at dispensere en eller flere bloddråber fra blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter. Da bloddråber overføres uden behov for at åbne det primære prøverør, elimineres enhver risiko for eksponering for farer.

Dispenseren C-Pette passer til alle 13 mm og 16 mm standard blodopsamlingsrør i glas eller plast med gummipropper. C-Pette fastgøres nemt til de mest populære mærker af blodopsamlingsrør. Når den er indsat i proppen, giver den let mulighed for at dispensere en eller flere dråber blod på teststrimler eller analysekassetter.

C-Pette er ideel til brug sammen med mange forskellige plejeanalysatorer så som Abbott® eller i-Stat®. Du kan bruge C-Pette® med en hvilken som helst analysator, der kræver levering af en blodprøve til et testkort.

Sikker Point Of Care-test

C-Pette hjælper med at forbedre Point Of Care-test. Med C-Pette forbedres sikkerheden ved test både for plejepersonale og patient. C-Pette er let at bruge ved patientens seng, og da blod kan overføres uden at åbne selve prøverøret, er det helt uden risiko for kontaminering eller farer for eksponering. Og ingen brug kapillarrør af glas betyder ingen risiko for brud i nærheden af patienten.

Det enkle intuitive design gør C-Pette dispenser til det bedre valg til ilægning af blodprøver i testkort eller -kassetter. Meget nem at bruge; indsæt C-Pette i blodopsamlingsrøret, vend det rundt, og det er klar til at dispensere. Ingen særlig træning, ingen specielle fittings eller andre formere for indsættere. Nemt, enkelt og sikkert at bruge.

Specifikationer for Labcon C-Pette® bloddispenser

  • Fremstillet af 100 % medicinsk virgin polystyren, USP klasse VI.
  • Passer til alle standard 13 og 16 mm blodopsamlingsrør.
  • Passer til de mest kendte brands af blodopsamlingsrør.
  • Kanyle i rustfrit stål.
  • Non-sterile.
  • Ikke autoklaverbar.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

Klik og se video om Labcon C-Pette® dispenser 

 

Labcon C-Pette dispenser

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.