Labcon UrineTime™ Urinopsamlingssystem

Labcon UrineTime™ Urinopsamlingssystem er et 24 timers urinopsamlings- og proportioneringssystem. Urinopsamlingssystemet opdeler automatisk urinprøver i to lige store beholdere, hvilket giver mulighed for en hurtigere diagnose.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Labcon UrineTime™ Urinopsamlingssystem er et 24 timers urinopsamlings- og proportioneringssystem. Urinopsamlingssystemet opdeler automatisk urinprøver i to lige store beholdere, hvilket giver mulighed for en hurtigere diagnose. Systemet er perfekt til forsøg og anden klinisk brug.
Opsamlingssystemet indeholder alt hvad der behøves for at indsamle to separate prøver fra en patient samtidigt over en 24-timers periode.

Hurtigere behandling med Labcon UrineTime™ Urinopsamlingssystem

UrineTime løser et gammelt problem, der opstår, når der er behov for mere end én analyse af en 24 timers urinprøve, hvor analyserne kræver forskellige præparater eller konserveringsmidler.
I modsætning til den sædvanlige metode hvor man normalt indsamler prøver over to døgn/48 timer, reducerer UrineTime, med sine 24 timer, den tid det tager at indsamle prøver, og fremskynder både diagnosen og behandlingsprocessen.

UrineTime er praktisk og net at bruge for patienten. Og da behandlingen kan begynde en hel dag tidligere, sikres bedre pleje med UrineTime.

UrineTime™ er enkel, økonomisk og tidsbesparende

UrineTime er meget let og enkel i brug. Den indsamlede urinprøve hældes i den vedhæftede tragt på toppen af opsamlingsflaskerne, og urinprøven opdeles derefter automatisk i to lige store portioner. Dette giver to prøver på den tid, det normalt tager at generere en prøve.

Urinopsamlingssystemet er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at indsamle to 24 timers prøver samtidigt. Tid og arbejde reduceres, da etiketter, emballage og transporttilbehør leveres samlet i en pakke. Samtidig er UrineTime omkostningsbesparende, da det er ideelt til ambulant brug, så der er ikke behov for indlæggelse af patienten for at sikre overholdelse og korrekt indsamling af urinprøven.

UrineTime™ kommer samlet i én pakke

24 timers urinopsamlingssystemet indeholder to stk. 2-liters beholdere, tragt, sammenkobling, bortskaffelsesposer samt brugsvejledning. 2-liters beholderne er meget mere stabile end tidligere modeller, og med sammenkoblingen forbliver de godt orienterede og låst sammen.

Specifikationer for Labcon UrineTime™ Urinopsamlingssystem

  • Fremstillet af 100 % medicinsk virgin polyethylen, USP klasse VI.
  • Samlet volumen på 2 x 2 liter.
  • Non-sterile.
  • Ikke autoklaverbar.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

 

Labcon Urinopsamlingssystem

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.