Labcon U-Pette™
multidispenser

Labcon U-Pette™ multidispenser er en multidråbedispenser til blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter.

Klik og se videom om Labcon U-Pette™ mulitdispenser

Se mange flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon U-Pette™ multidispenser er en multidråbedispenser til blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter. Da bloddråber overføres uden behov for at åbne det primære prøverør, elimineres enhver risiko for eksponering for farer.

Multidispenseren U-Pette passer til alle 13 mm og 16 mm standard blodopsamlingsrør i glas eller plast med gummipropper.
U-Pette fastgøres nemt til de mest populære mærker af blodopsamlingsrør. Når den er indsat i proppen, giver den let mulighed for at dispensere en eller flere dråber blod på teststrimler eller analysekassetter.

U-Pette er ideel til brug med en hvilken som helst plejeanalysator, der bruger en separat kassette eller et testkort, og som kræver en eller flere dråber blod. Passer til bærbare analyseapparater så som Abbott®, i-Stat®, Helena®, Abrazo® mange andre.

Sikker Point Of Care-test

U-Pette hjælper med at forbedre Point Of Care-test. Med U-Pette forbedres sikkerheden ved test både for plejepersonale og patient. U-Pette er let at bruge ved patientens seng, og da blod kan overføres uden at åbne selve prøverøret, er det helt uden risiko for kontaminering eller farer for eksponering. Da der ikke skal bruges kapillarrør i glas udgås risiko for brud.

Meget ment og enkelt at bruge

Det enkle intuitive design gør U-Pette dispenser til det bedre valg til ilægning af blodprøver i testkort eller -kassetter. Meget nem at bruge; indsæt U-Pette i blodopsamlingsrøret, vend det rundt, og det er klar til at dispensere. Ingen særlig træning, ingen specielle fittings eller andre formere for indsættere. Nemt, enkelt og sikkert at bruge.

Specifikationer for Labcon U-Pette™ multidispenser

  • Fremstillet af 100 % medicinsk virgin polystyren, USP klasse VI.
  • Passer til de mest kendte brands af blodopsamlingsrør.
  • Kanyle i rustfrit stål.
  • Non-sterile.
  • Ikke autoklaverbar.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

Klik og se videom om Labcon U-Pette™ mulitdispenser

 

Labcon U-Pette dispenser

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.