Labcon U-Pette™
multidispenser

Labcon U-Pette™ multidispenser er en multidråbedispenser til blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter. U-Pette er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.
Se mange flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Klik og se videom om Labcon U-Pette™ mulitdispenser

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon U-Pette™ multidispenser er en multidråbedispenser til blodopsamlingsrør. Dispenseren gør det enkelt og effektivt at overføre en eller flere dråber blot til testkort og -kassetter. Da bloddråber overføres uden behov for at åbne det primære prøverør, elimineres enhver risiko for eksponering for farer.

Multidispenseren U-Pette passer til alle 13 mm og 16 mm standard blodopsamlingsrør i glas eller plast med gummipropper.
U-Pette fastgøres nemt til de mest populære mærker af blodopsamlingsrør. Når den er indsat i proppen, giver den let mulighed for at dispensere en eller flere dråber blod på teststrimler eller analysekassetter.

U-Pette er ideel til brug med en hvilken som helst plejeanalysator, der bruger en separat kassette eller et testkort, og som kræver en eller flere dråber blod. Passer til bærbare analyseapparater så som Abbott®, i-Stat®, Helena®, Abrazo® mange andre.

Sikker Point Of Care-test

U-Pette hjælper med at forbedre Point Of Care-test. Med U-Pette forbedres sikkerheden ved test både for plejepersonale og patient. U-Pette er let at bruge ved patientens seng, og da blod kan overføres uden at åbne selve prøverøret, er det helt uden risiko for kontaminering eller farer for eksponering. Da der ikke skal bruges kapillarrør i glas udgås risiko for brud.

Meget ment og enkelt at bruge

Det enkle intuitive design gør U-Pette dispenser til det bedre valg til ilægning af blodprøver i testkort eller -kassetter. Meget nem at bruge; indsæt U-Pette i blodopsamlingsrøret, vend det rundt, og det er klar til at dispensere. Ingen særlig træning, ingen specielle fittings eller andre formere for indsættere. Nemt, enkelt og sikkert at bruge.

Specifikationer for Labcon U-Pette™ multidispenser

  • Fremstillet af 100 % medicinsk virgin polystyren, USP klasse VI.
  • Passer til de mest kendte brands af blodopsamlingsrør.
  • Kanyle i rustfrit stål.
  • Non-sterile.
  • Ikke autoklaverbar.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

Et miljøvenligt produkt

Labcon U-Pette multidispensere er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Labcon U-Pette dispenser

,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre