Robotspidser med filter til Beckman

Robotspidser med filter til Beckman er spidser i meget høj kvalitet, der kan bruges til Beckman FX/NX, Biomek I5/I7 og Biomek 3000. De optisk klare spidser er ideelle til forskning og udvikling og andre almindeligt anvendte applikationer med behov for pipettering med høj kapacitet.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Robotspidser med filter til Beckman er sterile robotspidser i meget høj kvalitet. Spidserne kan bruges til Beckman FX/NX, Biomek I5/I7 og Biomek 3000. De optisk klare spidser kan bruges til forskning og udvikling og andre almindeligt anvendte applikationer med behov for pipettering med høj kapacitet inden for genomik, proteomik, cytomik, immunanalyser, metabolomik og biofarmaceutiske produkter.

Robotspidserne er fremstillet i low retention polypropylen, der giver en ekstra glat inderside, hvilket øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med. Filteret i spidsen sikrer optimal ydeevne og danner en stærk barriere mod aerosoler samt eliminerer risikoen for krydskontaminering af prøven.

Spidserne er pakket i separate hulrum. Spidserne i hver kasse har det samme hulrumsnummer for at sikre produktets sporbarhed og ledningsevnens ensartethed. Dertil er det med til at forbedre nøjagtigheden af eksperimentelle resultater, hvilket i høj grad reducerer forskellen mellem de enkelte produkter.

Robotspidserne til Beckman er fremstillet under streng kvalitetsstyring og kontroltests, hvor de testes for DNA, RNA, proteaser og pyrogen. Spidserne har en meget nøjagtig pasform, der sikres ved at meget fintfølende udstyr bruges til at teste pasformen og lufttætheden mellem spidsen og adapteren for at sikre, at de passer perfekt og er lufttætte. At spidserne har en høj lufttæthed og tilpasningsevne forbedrer den mekaniske præcision af produkterne.

De klare spidser er underlagt høj kvalitetskontrol, hvor der udtages prøver af et bestemt antal produkter for hver batch til inspektion. Kvalitetskontrollen udføres ved hjælp af nøjagtige og unikke måleværktøjer for at sikre nøjagtigheden og pålideligheden af testresultaterne. På den måde sikres en ensartet og høj kvalitet for hver enkel robotspids.

Kraftig emballage med høj styrke og slagfast blisterpakning med tykke vægge, er med til at sikre produktet under de til tider barske transportforhold.

Specifikationer for Robotspidser med filter til Beckman

  • Fremstille af polypropylen (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Med filter.
  • Low retention.
  • Sterile, elektronstrålesterilisering uden kemiske rester.
  • Fri for RNase, DNase, DNA, RNA og pyrogen.
  • Kraftig og slagfast emballage.
  • Høj kvalitetsstyring og kontrol.

 

Robotspidser med filter

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.