Hvilke pipettespidser passer til mine pipetter

Hvilke pipettespidser passer til mine pipetter?

Hvilke pipettespidser passer til mine pipetter? Det er meget vigtigt at pipettespidserne er kompatible med dine pipetter, derfor har vi hos DACOS gjort det let for dig hurtigt at finde svaret inden du køber. Hos DACOS fører vi et bredt udvalg af pipettespidser fra de to anerkendte brands Labcon og CAPP. Pipettespidserne er kompatible med langt de fleste af de gængse mærker af pipetter på markedet.

Kvalitet, pålidelighed, kompatibilitet og pris er alle afgørende parametre ved valg af pipettespidser. Vores spidser fra Labcon og CAPP dækker bredt og er alle af meget høj kvalitet, fås med og uden filter, sterile, ikke sterile, universale, som low retention, i racks, som refill m.v.

Pipettespidserne fra Labcon er blandt andet kompatible med pipetter fra Gilson, Eppendorf, Integra, Rainin, Sartorius, Socorex, Thermo m.fl. Pipettespidserne fra CAPP er blandt andet kompatible med pipetter fra Gilson, Eppendorf, Thermo, CAPP, Sartorius m.fl.

Kompatibilitetsoversigter på CAPP og Labcon pipettespidser

Inden du køber pipettespidser anbefaler vi, at du tjekker om pipettespidserne passer til dine pipetter. Det kan du gøre via de værktøjer, som vores leverandører har udarbejdet for at gøre det lettere for dig.

Skulle du have brug for hjælp til at finde de rigtige spidser til dine pipetter, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre