PCR- & Mikroplader

Det daglige arbejde på et laboratorie kræver stor præcision, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt, at have laboratorieudstyr så som PCR-plader og mikroplader i høj kvalitet. DACOS fører et stort udvalg af professionelt udstyr til professionelle laboratorier. Vi fører PCR-plader og mikroplader fra kendte brands, så som AHN og CAPP. Vores udvalg består desuden af mikroplader, deepwell PCR-plader, forskellige slags folie til forsegling, låg og måtter til beskyttelser af prøverne samt rammer med grid til hurtig identifikation af prøver.

Vores PCR- og mikroplader er alle i høj kvalitet og med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. Det gør vi for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter på markedet. På den måde arbejde vi også på at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange. Dette gør vi både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier. Dette være sig inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Fokus på miljø og bæredygtighed

Hos DACOS har vi fokus på miljø og bæredygtighed. Vi udvælger så vidt muligt leverandører, der også har en grøn dagsorden og gør en indsats for miljøet. Derfor kan vi tilbyde dig en lang række produkter, der er produceret med omtanke for miljøet, og produkter hvor der allerede i designfasen har være fokus på at minimere mængden af plast, fokus på bortskaffelse eller genbrug af produktet.

Vi tror, at vi sammen kan gøre en forskel og sikre en grønnere fremtid. Besøg DACOS.dk og læs mere om vores og vores leverandørers indsats for en grønnere fremtid.

Viser alle 8 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside