AHN pipet4u pro Multikanalpipette

AHN pipet4u® pro Multikanalpipette med variabel volumen giver en perfekt oplevelse af ubesværet pipettering. Pipetten er designet til at minimere muskelspændinger, øge brugerkomforten og forhindre gentagne belastningsskader.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

AHN pipet4u pro multikanalpipette med variabel volumen giver en perfekt oplevelse af ubesværet pipettering.
Multikanalpipetten pipet4u pro har soft grib håndtag og stempel med let tryk, hvilket giver en god brugeroplevelse. Pipetten er designet til at minimere muskelspændinger, øge brugerkomforten og forhindre gentagne belastningsskader.

AHN multikanalpipette vejer meget lidt og er derfor meget let i brug. Den lave vægt er med til at aflaste brugerens muskler, så der nemt og let kan pipetteres.

Pipetterne leveres med en farvet ’dråbe’, som let kan sættes fast på pipetten. Farven på dråben indikerer pipettens volumen, dermed kan man hurtigt se, hvilken volumen de forskellige pipetter har og hurtigt finde den, der skal bruges.

AHN multikanalpipetten er ekstremt holdbar og har høj kemisk resistens. Pipetten leveres kalibreret, og den opretholder kalibreringsindstillingerne over lang tid. Selv efter flere gange autoklavering kræver pipetten ikke genkalibrering.

AHN pipet4u pro multikanalpipette giver reproducerbare resultater

Med AHN pipet4u® pro Multikanalpipette med variabel volumen sikres høj nøjagtighed samt stabile og reproducerbare pipetteringresultater. Med pipetten kan selv tyktflydende væsker pipetteres ved at skubbe stemplet helt i bund og suge med omvendt pipettering.

Hvis der arbejdes med handsker, er det muligt at låse modmekanismen, så den forhindrer i at dreje, mens der pipetteres. Den kan autoklaveres 121° C i 15 minutter. Ingen demontering nødvendig.

AHN pipet4u® pro multikanalpipette opfylder følgende standarder:
EN ISO 8655-1, EN ISO 8655- 2, EN ISO 8655-6 og EU-direktiv 98/79 / EG.

Specifikationer for AHN pipet4u pro multikanalpipette

  • Nem påsætning og afskydning af spidser.
  • Kan bruges til både højre og venstre hånd.
  • Håndtag med soft grip.
  • Hurtig og enkel indstilling af volumen.
  • Let pipettering uden brug af kræfter afhjælper belastningsskader.
  • Farveindikator indikerer volumen.
  • Metalaksel med dobbelt O-ringe sikre en korrekt påsætning og forsegling af spidser.
  • Let konstruktion gør at pipetten vejer meget lidt.
  • Volumenlås der forhindrer ændring af indstilling under pipettering.
  • Autoklaverbar.

Høj kvalitet fra AHN Biotechologie GmbH

AHN Biotechologie GmbH, der er firmaet bag pipet4u® pipetter, er baseret i Nordhausen – Tyskland. I næsten to årtier har AHN fremstillet life science-udstyr ved hjælp af innovation og banebrydende teknologi. AHN fremstiller OEM- og mærkevarer, såsom pipetter, pipettespidser, apparaturer, ansigtsmasker og andre forbrugsvarer til laboratorier. AHN er en pålidelig partner og leverandør af laboratorieudstyr til akademiske, forsknings- og diagnostiske laboratorier over hele verden. Med AHN myLab® ser vi frem til at samarbejde med dig om at levere pipetter til dit laboratorie, der kan være med til at gøre hverdagen lettere.

 

AHN Multikanalpipette

, , , , , , ,