Flaske med bred hals amber

Flaske med bred hals amber er en holdbar, fleksibel og blød flaske til udtag, opbevaring og transport af prøver af væske, pasta, granulater eller kemikalier. Den brune flaske er ideel til brug for lysfølsomme prøver. Flasken fremstillet i meget holdbar HDPE (high-density polyethylen), og den brede halsåbning gør flaskerne nemme at påfylde og rengøre. Flaskerne er med låg, der er fremstillet i polypropylen. Flaskerne er godkendte til brug for fødevarer.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Flaske med bred hals amber er en holdbar, fleksibel og blød flaske til udtag, opbevaring og transport af prøver af væske, pasta, granulater eller kemikalier. Den brune flaske er ideel til brug for lysfølsomme prøver. Flasken fremstillet i meget holdbar HDPE (high-density polyethylen), og den brede halsåbning gør flaskerne nemme at påfylde og rengøre. Flaskerne er med låg, der er fremstillet i polypropylen. Flaskerne er godkendte til brug for fødevarer. Flaskerne lagerføres i fire forskellige størrelser fra 20 ml til 500 ml. Flasken på 250 ml kan anvendes til centrifugering (RCF 4.000 g).

Specifikationer for flaske med bred hals amber

  • Fremstillet i holdbar high-density polyethylen.
  • Ideel til lysfølsomme prøver.
  • Lagerføres i fire forskellige størrelser.
  • Fødevaregodkendt.
  • 250 ml flasken kan anvendes til centrifugering (RCF 4.000 g).
  • Bemærk, flaskerne er ikke beregnet til brug under fuldt vakuum eller højt tryk (trykgrænse: -20 cm Hg ved stuetemperatur).
  • Flasken fås også i størrelserne 30 ml og 125 ml.

 

Flaske med bred hals amber

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.