Flasker

Det daglige arbejde på et laboratorie kræver stor præcision, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt, at have laboratorieudstyr i høj kvalitet. DACOS fører et stort udvalg af udstyr til professionelle laboratorier. Vi fører medieflasker og flasker med bred hals i høj kvalitet.

Alle vores flasker er alle i høj kvalitet og med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. Det gør vi for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter på markedet. På den måde arbejde vi også på at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Mangler du et bestemt produkt eller står med en udfordring, så kontakt os blot. Vi går langt for at skaffe det helt rigtige udstyr til dig.

Som vi gerne siger hos DACOS; We walk the extra mile!

Viser alle 5 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.