Pasteurpipetter
med tynd spids

Pasteurpipetter med tynd spids er ideelle til sikker overførsel og dispensering af væsker i alle typer laboratorier (fx blodbanker, hæmatologi, bakteriologi, urinalyse osv.). Ved at bruge vores pasteurpipetter i plast, der er i ekstrem høj kvalitet, elimineres risikoen for krydskontaminering.

Pasteurpipetterne er fremstillet i plast og uden graduering. De er alle non-sterile og fås i volumen 4 og 5 ml i forskellige længder.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Pasteurpipetter med tynd spids er ideelle til sikker overførsel og dispensering af væsker i alle typer laboratorier. Det kan fx være i blodbanker, hæmatologi, bakteriologi, urinalyse osv. Ved at bruge vores pasteurpipetter i plast, der er i ekstrem høj kvalitet, elimineres risikoen for krydskontaminering.

Pasteurpipetterne er uden graduering, da de primært anvendes til at fordele mindre opløsninger, hvor der ikke er behov for at kunne dispensere en meget præcis mængde. Pipetterne kan påføres en pipettebold, der bruges til at opsuge væsken i pipetten.

Pipetterne i plast med tynd spids findes i flere varianter, der kan have forskellige fordele alt efter den type opløsning, der skal håndteres. De vil variere i størrelse, længde og tykkelse afhængig af, hvor stor en mængde, man ønsker at dispensere.

Pasteurpipetterne er fremstillet i plast, de er alle non-sterile. De fås i volumen 4 og 5 ml i forskellige længder.

Fordele ved pasteurpipetter med tynd spids

  • Miljøvenlige, da de er fremstillet af polyethelen i lav densitet, hvilket gør at pasteurpipetterne ikke er giftige, og dermed kan bortskaffes ved forbrænding.
  • Kan varmeforsegles og fryses ved meget lave temperaturer helt ned til -70° C. Kan fx fryses i flydende nitrogen.
  • Pipetterne er pakket i medicinsk papir og godkendt film.
  • Bredt sortiment, fås i en lang række standard- og specialtyper.
Pasteurpipetter tynd spids

4 ml, 83 mm, 3,5 ml bulb, 1.000 stk., 4 ml, 150 mm, 3,5 ml bulb, 500 stk., 5 ml, 144 mm, 3,5 ml bulb, 500 stk.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre