Serologiske pipetter
korte

Serologiske pipetter korte er sterile pipetter og i meget høj kvalitet. Alle serologiske pipetter er fremstillet i optisk klar polystyren (PS) og fås i volumen 5, 10 og 25 ml.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Serologiske pipetter korte – også kaldet stangpipetter eller målepipetter – er det foretrukne valg til præcis og pålidelig væskemåling og overførsel. De serologiske pipetter er ideelle til arbejde ved sterilbænke, da de er nemme at håndtere. Alle serologiske pipetter er fremstillet i optisk klar polystyren (PS) og er i meget høj kvalitet.

Pipetterne er udstyret med internationale farvekoder i henhold til gældende ISO-standarder, dermed er de lette at identificere, hvilket er med til at spare tid i dagligdagen. Pipetterne er med letlæselige gradueringslinjer, der sikrer høj nøjagtighed og præcision. Stigende og faldende skalaer letter aflæsning af både dispensering og resterende volumen. Pipetterne er pakket enkeltvis og er sterile.

Vores sterile serologiske pipetter gennemgår en streng kvalitetskontrol under fremstillingsprocessen og er både fri for RNase, DNase og pyrogen. De er mærket med LOT-nummer, så sterilcertifikater kan bestilles.

Fordele ved serologiske pipetter korte

  • Fås i volumen 5, 10 og 25 ml.
  • Sterile.
  • Pakket enkeltvis.
  • Farvekodet for hurtig og nem identifikation.
  • Fremstillet i optisk klar polystyren.
  • Fri for RNase og DNase.
  • Fri for pyrogen.

 

Serologiske pipetter korte

5 ml, blå, 200 stk. enkeltvis pakket, 10 ml, orange, 150 stk. enkeltvis pakket, 25 ml, rød, 100 stk. enkeltvis pakket

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre