PCR-rør i strips
0,1 ml

PCR-rør i strips 0,1 ml fra CAPP består af 0,1 ml rør med individuelt hængslede låg eller uden låg. 0,1 ml rør med lav profil passer til hurtige PCR/qPCR thermocyclere.

Se specifikationer og mange fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

PCR-rør i strips 0,1 ml er rør med individuelt påsatte låg eller uden låg. PCR-rørene i stips uden låg kan dækkes af strimlen med 8 flade hætter, der passer til rørene med volumen på 0,1 ml. Rørene med individuelt påsatte låg er nemme at lukke og holder prøvefordampningshastigheder lavere end henholdsvis 5 % for Expell og 3 % for ExpellPlus. PCR-strimmelrørene med påsatte låg er designet til at minimere krydskontaminering af prøver i forskellige rør. Lågene på PCR-rørene med hætter er flade og frostede, hvilket gør det meget nemt at mærke de individuelle PCR-rør på et sted, der er praktisk at læse og skrive på, hvilket reducerer operatørens belastning.

Bunden i rørene er V-formet, hvilket muliggør total genvinding af prøven. De tyndvæggede rør af polypropylen giver en optimal temperaturoverførsel fra varmeblokken til prøven, hvilket minimerer kondensation. CAPP PCR-rør i strips er lavet af højkvalitets USP VI polypropylen, der sikrer lav interaktion med PCR-reaktionsblandingen. Hvert sæt med 8 rør i strips har en meget meget glat inderside, der minimerer proteinbinding og resulterer i optimal enzymydelse. Rørene i ExpellPlus er low retention. Ved omhyggeligt at minimere interaktionen mellem plastmaterialet med PCR-reaktionsblandingen, er disse strips optimeret til at give fremragende PCR-resultater.

De tyndvæggede PCR-rør i strips er designet til at passe til de fleste af de almindeligt anvendte termocyklere. 0,1 ml rør er med lav profil, hvilket gør, at de er ideelle til hurtige PCR/qPCR thermocyclere.

Alle CAPPExpell PCR-rør er fri for DNA, DNase, RNA, RNase samt fri for pyrogen. Alle rør er autoklaverbare.

Fordele ved PCR-rør i strips 0,1 ml

  • Perfekt og tæt lukning beskytter mod fordampning.
  • Ekstra glat inderside for at forhindre protein adhæsion.
  • Rørene i ExpellPlus er low retention.
  • Rør med høj klarhed giver læsbarhed af prøven.
  • Centrifugering op til 10.000 x G.
  • Temperatur fra –20° C til 121° C.
  • Autoklaverbare.
  • Fri for DNA, RNase og DNase.
  • Fri for pyrogener.

CAPP har mange års erfaring i udvikling af PCR-produkter til professionelt brug. Hos CAPP lægges der altid stor vægt på innovation, præcision, design og høj kvalitet, så produkterne kan være med til at gøre det daglige arbejde på laboratorierne lettere.

 

PCR-rør i strips

, , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.