PCR- & Mikrorør

Det daglige arbejde på et laboratorie kræver stor præcision, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt, at have laboratorieudstyr så som PCR- og mikrorør i høj kvalitet. DACOS fører et stort udvalg i høj kvalitet til professionelle laboratorier. Vi fører PCR- og mikrorør fra kendte brands, så som Labcon og CAPP. Desuden fører vi et bredt udvalg så som mikrocentrifugerør og PCR-rør i transparent, optisk klar og sorte. Dertil fører vi mikrorør, PCR-rør og mikrocentrifugerør i forskellige størrelser og i strip, samt kulturrør, fryseæsker, racks, mini-cooler og tempereringsblokke. Vi har også en smart decapper, der hurtigt og let kan åbne mikrorørene igen.

Vores PCR- og mikrorør er alle i høj kvalitet og med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. Det gør vi for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter på markedet. På den måde arbejde vi også på at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Viser alle 15 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.