Pasteur- & Stangpipetter

Det daglige arbejde på et laboratorie kræver stor præcision, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt, at have laboratorieudstyr så som pasteur- og stangpipetter i høj kvalitet. DACOS fører et stort udvalg af pasteur- og stangpipetter til professionelle laboratorier. Vi fører stangpipettter, som også kaldes serologiske pipetter og målepipetter fra blandt andet det kendte brand CAPP. Desuden fører vi pasteurpipetter i både plast og glas, ligesom vi fører forskellige modeller som fx ekstra lange pasteurpipetter, pipetter med graduering og med tynd spids. Dertil fører vi også forskellige modeller af serologiske pipetter, der er pakket enkeltvis eller pakket flerstyk.

Vores pasteur- og stangpipetter er alle i høj kvalitet og med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. Det gør vi for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter på markedet. På den måde arbejde vi også på at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Fokus på miljø og bæredygtighed

Hos DACOS har vi fokus på miljø og bæredygtighed. Vi udvælger så vidt muligt leverandører, der også har en grøn dagsorden og gør en indsats for miljøet. Derfor kan vi tilbyde dig en lang række produkter, der er produceret med omtanke for miljøet, og produkter hvor der allerede i designfasen har være fokus på at minimere mængden af plast, fokus på bortskaffelse eller genbrug af produktet.

Vi tror, at vi sammen kan gøre en forskel og sikre en grønnere fremtid. Besøg DACOS.dk og læs mere om vores og vores leverandørers indsats for en grønnere fremtid.

Viser alle 8 resultater

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside